آموزش و طرز تهیه نان حزقیال خانگی
نان حزقیال یکی از سالم ترین مواد غذایی است که برخلاف نان سفید از آرد گندم تهیه نمی شود. این نوع نان سرشار از مواد مغذی و فیبر بوده و از انواع غلات کامل ارگانیک و حبوبات تهیه می شود.
در این بخش از پلاس وی شما را با طرزتهیه نان حزقیال( Ezekiel) می گوییم.
مواد لازم برای پخت نان حزقیال( Ezekiel)
مواد لازم | مقدار |
توت سفید | نصف فنجان |
جو | نصف فنجان |
ارزن گندم | نصف فنجان |
عدس | نصف فنجان |
لوبیا چیتی | 2 قاشق غذا خوری |
لوبیا قرمز | 2 قاشق غذا خوری |
سویا | 2 قاشق غذا خوری |
آب گرم (45 درجه سانتی گراد) | 4 فنجان |
عسل | 1 فنجان |
روغن زیتون | نصف فنجان |
مخمر خشک فعال | 2 قاشق |
نمک | 2 قاشق سوپ خوری |
آموزش پخت نان حزقیال در منزل
- درون یک کاسه بزرگ آب، عسل، روغن زیتون و مخمر را بریزید و مخلوط کنید و بگذارید به مدت 3 تا 5 دقیقه بماند.
- تمام دانه ها و لوبیا ها را مخلوط کنید.
- مخلوط دانه ها و لوبیا را آسیاب کنید تا شبیه آرد شود.
- به مخلوط مخمر آرد آسیاب شده تازه و نمک را بیافزایید و خوب مخلوط کنید و ورز دهید تا خمیری یکدست حاصل شود.
- خمیر را درون دو تابه چرب شده بریزید و اجازه دهید یک ساعت در مکان گرم بماند تا خمیر به بالای ماهیتابه برسد.
- در انتها مواد را در دمای 175 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) به مدت 45 تا 50 دقیقه یا تا زمانی که نان ها قهوه ای طلایی شوند بپزید.
- پس از گذشت یک ساعت خمیر را درون فر به مدت 45 تا 50 دقیقه قرار دهید.
- دمای فر باید 175 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) باشد.
- زمانی که نان ها قهوه ای طلایی شدند، آنها را از فر خارج کنید و پس از سرد شدن نوش جان نمایید.