مواد لازم نان موزی عسلی
- عسل :1/2 فنجان
- مارگارین :1/3 قاشق غذا خوری
- وانیل :1 قاشق چای خوری
- تخم مرغ :2 عدد
- آرد گندم کامل :3/4 پیمانه
- آرد:1/2 پیمانه
- جوی پرک :1/2 قاشق غذا خوری
- بکینگ پودر :1 قاشق چای خوری
- جوز :1 قاشق چای خوری
- نمک:1/2 قاشق چای خوری
- موز رسیده له شده :1 قاشق غذا خوری
- گردوی خرد شده :1/2 قاشق غذا خوری
پخت نان موزی
طرز تهیه نان موزی عسلی
ابتدا قالب را چرب کرده و فر را با دمای 325 درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود. یک دوم فنجان عسل را با یک سوم فنجان مارگارین مخلوط کرده و با همزن هم بزنید تا با هم ترکیب شده و حالت پفدار پیدا کند.
سپس وانیل را بریزید و مجدد هم بزنید، در ادامه دو عدد تخم مرغ را اضافه کرده و بعد از افزودن هر کدام از تخم مرغ ها مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شود.
موز را پوست گرفته و در ظرفی له کنید سپس به موادتان اضافه کنید و هم بزنید ، سپس آردها را در ظرف جداگانه ای با نمک، جوزهندی، بکینگ پودر و جوپرک مخلوط کرده و به تدریج به موادتان اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکدست شود.
در آخر گردو را خرد کرده و اضافه کنید و خمیر را کمی مخلوط نمایید تا گردو ها در همه جای آن پخش شود، خمیر را داخل قالب بریزید و برای 50 الی 55 دقیقه در فری که از قبل گرم شده بپزید.
طرز تهیه نان موزی عسلی
نکات تکمیلی در مورد نان موزی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
نان موزی را می توانید در وعده میان وعده - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .