طرز تهیه نان پنجره ای خانگی
شیرینی نان پنجره ای سبک و البته با دستور تهیه آسانی می باشد که در حداقل زمان آماده می شود پس با این حساب چون این شیرینی مهارت بالایی را نیازمند نمی شود پیشنهاد آشپزخانه پلاس وی این است که تا پایان طرز تهیه شیرینی نان پنجره ای همراه ما باشید.
مواد لازم برای نان پنجره ای
با توجه به تصویر و همچنین جدول مقیاس مواد لازم برای نان پنجره ای را آماده کنید :
مواد لازم | مقدار لازم |
نشاسته | نصف پیمانه |
آرد شیرینی پزی | 1 پیمانه |
تخم مرغ | 3 عدد |
گلاب | 2 قاشق غذاخوری |
شیر | 1 پیمانه |
پودر شکر | به مقدار لازم |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
طرز تهیه شیرینی نان پنجره ای
درست کردن مواد اصلی شیرینی نان پنجره ای
در این مرحله نشاسته و گلاب و آرد شیرینی پزی را در دسترس قرار دهید.
سپس آرد را به شیر اضافه کنید.
و همچنین گلاب را نیز به مواد بالا اضافه کنید.
در پایان این مرحله نشاسته را اضافه نمود و مواد را خوب هم بزنید.
اضافه کردن تخم مرغ ها
تخم مرغ را در ظرف دیگری بشکنید.
سپس تخم مرغ را یکی یکی به مواد مخلوط شده اضافه کنید.
و مرتب هم بزنید تا خمیری نرم و یکدستی به وجود بیاید ، اگر خمیر نان پنجره ای کمی سفت شد به آن مقداری آب یا شیر اضافه کنید.
سرخ کردن نان پنجره ای ها
در ظرفی به مقدار کافی روغن بریزد تا با حرارت ملایم روغن به آرامی داغ شود ، روغن باید به مقداری باشد که تمامی سر قالب را بگیرد و بعد قالب نان پنجره ای را در روغن داغ قرار دهید.
و بعد در خمیر نان پنجره ای بزنید به طوری که خمیر 2 میلیمتر از سرقالب بیرون بزند و بعد قالب را خیلی سریع در حد یک لحظه در روغن نگه دارید تا خمیر خودش را بگیرد و با یک تکان از قالب جدا شود.
و وقتی که در داخل روغن سرخ و طلایی رنگ شد آن را برگردانید تا آن طرف دیگر شیرینی هم سرخ شود.سپس با کفگیر آن را بیرون بیاورید تا روغن اضافی آن کشیده شود.
مرحله نهایی درست کردن نان پنجره ای ها
تمام خمیر شیرینی را به همین شکل در روغن سرخ کنید و در آخر روی شیرینی ها تا وقتی داغ هستند پودر شکر و پودر پسته بریزید و در ظرف مورد نظرتان سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد نان پنجره ای
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
نان پنجره ای را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .