وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

طرز تهیه “نان پنجره ای” خانگی به سبک قنادی ها

طرز تهیه “نان پنجره ای” خانگی به سبک قنادی ها

نان پنجره ای یک شیرینی لذیذ و سبک است،“نان پنجره ای” سریع و آسان تهیه میشود و برای دسر مهمانان شما مناسب است.

طرز تهیه نان پنجره ای خانگی

شیرینی نان پنجره ای سبک و البته با دستور تهیه آسانی می باشد که در حداقل زمان آماده می شود پس با این حساب چون این شیرینی مهارت بالایی را نیازمند نمی شود پیشنهاد آشپزخانه پلاس وی این است که تا پایان طرز تهیه شیرینی نان پنجره ای همراه ما باشید.

مواد لازم برای نان پنجره ای

با توجه به تصویر و همچنین جدول مقیاس مواد لازم برای نان پنجره ای را آماده کنید : 

مواد لازم نان پنجره ای

مواد لازم برای شیرینی نان پنجره ای
مواد لازم مقدار لازم
نشاسته نصف پیمانه
آرد شیرینی پزی  1 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
گلاب  2 قاشق غذاخوری
شیر  1 پیمانه
پودر شکر  به مقدار لازم
وانیل نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه شیرینی نان پنجره ای

درست کردن مواد اصلی شیرینی نان پنجره ای

در این مرحله نشاسته و گلاب و آرد شیرینی پزی را در دسترس قرار دهید.

نان پنجره ای

سپس آرد را به شیر اضافه کنید.

آرد

و همچنین گلاب را نیز به مواد بالا اضافه کنید.

گلاب

در پایان این مرحله نشاسته را اضافه نمود و مواد را خوب هم بزنید.

نشاسته

اضافه کردن تخم مرغ ها

تخم مرغ را در ظرف دیگری بشکنید.

 تخم مرغ

سپس تخم مرغ را یکی یکی به مواد مخلوط شده اضافه کنید.

تخم مرغ

و مرتب هم بزنید تا خمیری نرم و یکدستی به وجود بیاید ، اگر خمیر نان پنجره ای کمی سفت شد به آن مقداری آب یا شیر اضافه کنید.

سرخ کردن نان پنجره ای ها

در ظرفی به مقدار کافی روغن بریزد تا با حرارت ملایم روغن به آرامی داغ شود ، روغن باید به مقداری باشد که تمامی سر قالب را بگیرد و بعد قالب نان پنجره ای را در روغن داغ قرار دهید.

قالب نان پنجره ای

و بعد در خمیر نان پنجره ای بزنید به طوری که خمیر 2 میلی‌متر از سرقالب بیرون بزند و  بعد قالب را خیلی سریع در حد یک لحظه در روغن نگه دارید تا خمیر خودش را بگیرد و با یک تکان از قالب جدا شود.

و وقتی که در داخل روغن سرخ و طلایی رنگ شد آن را برگردانید تا آن طرف دیگر شیرینی هم سرخ شود.سپس با کفگیر آن را بیرون بیاورید تا روغن اضافی آن کشیده شود.

سرخ کردن شیرینی

مرحله نهایی درست کردن نان پنجره ای ها

تمام خمیر شیرینی را به همین شکل در روغن سرخ کنید و در آخر روی شیرینی ها تا وقتی داغ هستند پودر شکر و پودر پسته بریزید و در ظرف مورد نظرتان سرو کنید.

نان پنجره ای

نکات تکمیلی در مورد نان پنجره ای

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
نان پنجره ای را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع