مواد لازم ویفر توت فرنگی یخی:
- ژلاتین:3 ورق (6گرم)
- توت فرنگی پوره شده:200گرم
- شکر:75گرم
- ماست توت فرنگی:50گرم
- بستنی وانیلی نرم شده:نیم لیتر
- توت فرنگی نگینی خرد شده:100گرم
- بیسکوئیت یا نان ویفر بستنی : به تعداد لازم
روش تهیه ویفر توت فرنگی یخی:
ورقه های ژلاتین را در مقداری آب سرد خیس کنید و صبر کنید تا 2 - 3 دقیقه در آب بمانند تا نرم شوند.
در این فاصله شکر را با توت فرنگی پوره شده مخلوط کنید و بر روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود. بعد از حل شدن شکر، پوره را از روی حرارت بردارید
و ورق های زلاتین نرم شده را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا زلاتین در پوره حل شود.
بعد از سرد شدن مخلوط پوره و زلاتین ، بستنی نرم شده را به همراه ، توت فرنگی ها و ماست توت فرنگی را به آن اضافه کنید
و در یک قالب مستطیلی شکل کم عمق که کف و دیواره آن را با یک کیسه پلاستیکی پوشانده اید بریزید تا به مدت 7 تا 8 ساعت در فریزر با در بسته بمانند .
بعد از اینکه مواد کاملا بسته شدند ، آن را بر روی یک سطح صاف برگردانید و محافظ را از روی آن جدا کنید.
یک ویفر به عنوان قالب برش روی آن قرار دهید و به همان اندازه مخلوط یخ را برش بزنید . بعد هر برش را بین دو ویفر قرار دهید و سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد ویفر توت فرنگی یخی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 8 ساعت و
ویفر توت فرنگی یخی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .