دستور مرحله به مرحله پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری خوشمزه
پاستا انواع مختلف دارد و همیشه هم چر طرفدار بوده و مورد استقبال کودکان و بزرگسالان قرار گرفته. این غذای خوشمزه و ساده در انواع طعم های مختلف تهیه میشود که پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری هم یکی از انواع پاستاهاست.
مواد لازم برای خرده نان های رویه
- کره :4 ق غ
- خرده نان :2 فنجان
- ساقه پیازچه خرد شده :3 ق غ
مواد لازم برای پاستا و سس
- سیر :1 بوته
- روغن زیتون :به مقدار لازم
- پاستا:450 گرم
- کره :8 ق غ
- آرد :6 ق غ
- شیر :5 فنجان
- پنیر چدار رنده شده :یک و نیم فنجان
- پنیر پارمسان رنده شده :نصف فنجان
- پودر خردل :نصف ق چ
- نمک :1 و نیم ق غ
- فلفل سیاه :1 ق چ
طرز تهیه پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری
مرحله اول:
برای تهیه خرده نان های رویه پودر نان و پیازچه خرد شده را به مدت 1-2 دقیقه با کره کمی تفت دهید تا تست شود سپس کناری بگذارید.
مرحله دوم:
برای تهیه پاستا و سس فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.بوته سیر را شسته و خشک کنید . یک سوم بالای بوته سیر را برش زده و به همراه بقیه سیر داخل فویل گذاشته رویش روغن زیتون و نمک و فلفل زده و در فویل پیچانده و به مدت 30 دقیقه در فر بگذارید تا کباب شود.
بعد از پخت با شار دست از قسمت پایینی بوته ، حبه های سیر را از پوست جدا کرده و با چنگال آن ها را پوره کنید.
مرحله سوم:
پاستا را در یک قابلمه آب نمک در حال جوش نیم پز و آب کش کنید. نصف فنجان از آب پاستا را نگه دارید.یک ظرف کم عمق به اندازه ی 32 * 22 سانتی را با کره چرب کنید.کره را روی حرارت ذوب کرده آرد را با کره تفت دهید.
مرحله چهارم:
سپس سیر را به آن اضافه نموده مخلوط نمایید و حدود 1-3 دقیقه تفت دهید تا آرد طلایی شود . شیر را به آرد اضافه نموده به مدت 3 دقیقه مدام هم بزنید تا به جوش آید سپس پنیرها ، پودر خردل ، نمک و فلفل را اضافه کرده کاملا مخلوط نمایید.
مرحله آخر
ماکارونی و آبی که نگه داشته بودید را به ترکیب اضافه کرده و مخلوط کنید و سپس ترکیب را به ظرف پخت منتقل نموده خرده نان ها را رویش بپاشید و به مدت 20 – 25 دقیقه در فر بگذارید تا کاملا طلایی و برشته شود.
نکات تکمیلی در مورد پاستا با سس پنیر
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
پاستا با سس پنیر را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .