مواد لازم برای پلو تن ماهی با فلفل دلمه و ذرت
- تن ماهی:1قوطی
- پیاز:1 عدد متوسط
- سیر:2 تا 3 حبه
- جعفری خرد شده:1 پیمانه
- فلفل دلمه ای:2 عدد
- ذرت پخته شده:1 پیمانه
- برنج:3 پیمانه
- نمک، فلفل:به میزان لازم
- زردچوبه:به میزان لازم
- زعفران آب کرده:به میزان لازم
طرز تهیه پلو تن ماهی با فلفل دلمه و ذرت
برنج را بشویید و 2 -3 ساعتی در آب و نمک خیس دهید. بعد آب آن را خارج کنید و در آب جوش بریزید تا مغز آن نرم شود. در هنگام جوشیدن برنج جعفری خرد شده را به آن اضافه کنید.
قوطی تن ماهی را به مدت 20 دقیقه در آب در حال جوش بریزید . سپس روی آن آب سرد بریزید تا کمی خنک شود.بعد در آن را بازکنید و با فشارپشت قاشق روغن آن را بگیرید .
پیاز را در کمی روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود. بعد سیر له شده را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید.زردچوبه را هم در حین تفت سیر به آن اضافه کنید.
سپس تن ماهی را به پیاز و سیر تفت داده شده اضافه کنید و یک استکان آب جوش داخل آنها بریزید و بگذارید روی حرارت بجوشد و مواد با هم مزه دار شوند.
بعد از اینکه آب مواد کشیده شد. برنج مخلوط شده با سبزی را به همراه ذرت و فلفل دلمه ای مکعبی شده به آن اضافه کنید.
کف قابلمه ای ، مقداری روغن و آب بریزید . و ته دیگ مورد نظرتان را کف قابلمه بپوشانید. بعد به ترتیب یک لایه برنج ، که مقداری زعفران روی آن بریزید و بعد یک لایه تن ماهی را روی برنج بریزید و این ترتیب را ادامه دهید.
نصف لیوان آب دور تا دور برنج بریزید و برنج را به مدت 30 تا 40 دقیقه با حرارت ملایم دم دهید.
نکات تکمیلی در مورد پلو تن ماهی با فلفل دلمه و ذرت
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
پلو تن ماهی با فلفل دلمه و ذرت را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .