طرز تهیه پیاز داغ چیپسی مجلسی خانگی:
مواد لازم تهیه پیاز داغ مجلسی:
پیاز | به مقدار لازم |
روغن سرخ کردنی | به مقدار لازم |
زردچوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه پیاز داغ چیپسی :
مرحله اول
ابتدا پیاز ها را پوست بگیرید و در اندازه های مناسب خلال کنید(نه خیلی ریز و نازک و نه خیلی درشت و کلفت).
مرحله دوم
سپس قابلمه ای را با آب پر کرده و روی شعله قرار دهید تا بجوش بیاید و سپس پیاز های خرد شده را درون آب جوش بریزید و حدود 10 دقیقه منتظر بمانید تا پیاز ها پخته شود.
مرحله سوم
بعد از اینکه پیاز ها مقداری در آب جوش پخته شد آنها را آبکش کنید تا به طور کامل آب آن خارج شود و سپس روی پارچه مناسب پهن کنید تا کامل خشک شود.
مرحله چهارم
در یک تابه مناسب روغن کافی بریزید (به اندازه ای روغن بریزید که روی پیاز ها را بپوشاند) سپس شعله را روشن کنید و وقتی خوب گرم شد پیاز ها در چند مرحله به همراه مقداری زردچوبه اضافه کنید و وقتی سرخ شد خارج کنید و مقدار دیگری پیاز را جایگزین کنید.این کار برای این است که هم روغن زیادی مصرف نشود و هم اینکه پیازها به خوبی سرخ شود.
مرحله پنجم
پیاز های سرخ شده را روی کاغذ روغنی یا دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن آن گرفته شود. در این مرحله پیاز داغ چیپسی شما آماده است.
نکات مهم تهیه پیاز داغ مجلسی:
- وقتی پیاز ها درون تابه ریخته میشود نیاز نیست که به طور مداوم هم زده شود فقط موقعی که رنگ آن به قهوه ای تغییر کرد چند بار آرام هم بزنید.
- بر خلاف ظاهر دستور تهیه که از روغن زیادی استفاده می شود به هیچ عنوان پیاز ها روغن زیادی جذب نمی کنند.
- از روغنی که بعد از سرخ کردن به جای می ماند برای سرخ کردن بادمجان و سیب زمینی می توانید استفاده کنید.این روغن چون عطر و طعم پیاز گرفته است وقتی مواد دیگر با آن سرخ شود بسیار خوشمزه می شود.
- اگر دوست داشتید تا پیاز داغ خوشرنگ تری داشته باشید علاوه بر زردچوبه از زعفران هم می توانید استفاده کنید.