وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

طرز تهیه کوفته با سس گوجه فرنگی و پوره بادمجان

طرز تهیه کوفته با سس گوجه فرنگی و پوره بادمجان

کوفته با سس گوجه فرنگی و پوره بادمجان غذایی بسیار خوشمزه و لذیذ هست که از امتحان کردن آن پشیمان نخواهید شد. در آشپزخانه پلاس وی همراه ما باشید.

مواد لازم برای کوفته با سس گوجه فرنگی و پوره بادمجان

گوشت گوساله 450 گرم
پیاز دو عدد
جعفری چند شاخه
سیر چهارحبه
آرد دو قاشق غذاخوری
روغن به اندازه کافی برای سرخ کردن
فلفل قرمز یک قاشق چایخوری
پیاز یک عدد
سیر پنج حبه
گوجه فرنگی پنج عدد
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
سرکه سفید 1 قاشق غذاخوری
شیر 300 میلی لیتر
آرد 2 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزای رنده شده 120 گرم
نمک و فلفل مقداری
 
کوفته با سس گوجه فرنگی
 

طرز تهیه کوفته با سس گوجه فرنگی و پوره بادمجان

پیاز و سیر را پوست کنده رنده کنید و با جعفری خرد شده و گوشت چرخ کرده مخلوط کنید . سپس نمک و فلفل را افزوده ورز دهید تا چسبندگی پیدا کند خمیرحاصل را به صورت کوفته درآورده و درون آرد بغلتانید و برای مدتی درون یخچال بگذارید . کوفته ها را سرخ کنید تا به رنگ قهوه ای در بیاید سپس درون قابلمه ای بچینید و سس گوجه آماده شده و پوره بادمجان را به آن افزوده بگذارید 15 – 10 دقیقه بپزد تا جا بیفتد .
طرز تهیه سس
پیاز و سیر را رنده کرده درون روغن زیتون تفت دهید تا نرم شود گوجه ها را پوست کنده تخم های آن را بگیرید و سپس خوب ریز کنید و به سیر و پیاز اضافه کنید تا گوجه ها نیز تفت بگیرند.نمک و فلفل و شکر و سرکه را افزوده خوب هم بزنید تا شکل سس به خود بگیرد . (20-15 دقیقه طول می کشد )
طرز تهیه پوره
بادمجان ها را با پوست روی شعله بگیرید تا پخته و نرم شود و سپس پوسته ها را گرفته و آن را له کنید و کنار بگذارید . کره را درون ماهی تابه آب کنید ، سپس آرد را افزوده و کمی تفت دهید بعد شیر را آرام آرام به آرد تفت داده شده اضافه کنید و آنگاه پنیر پیتزای رنده را افزوده صبر کنید تا پنیر از هم باز شود . نمک و ادویه را به بادمجان ها زده و هم بزنید تا حالت خمیر شل پیدا کند سپس به بقیه مواد اضافه کنید و صبرکنید کمی بجوشد.
 
کوفته با سس

نکات تکمیلی در مورد کوفته با سس گوجه فرنگی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
کوفته با سس گوجه فرنگی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع