وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

پاستا ریحان |طرز تهیه پاستا با سس ریحان با رسپی خانگی

پاستا ریحان |طرز تهیه پاستا با سس ریحان با رسپی خانگی

پاستا یا ماکارونی از آن دست غذاهای لذیذ و پرطرفدار می باشد که میان کودکان نیز محبوبیت خاصی دارد در ادامه ما طرز تهیه پاستا با سس ریحان را به شما آموزش می دهیم.

دستور تهیه پاستا با سس ریحان

  پاستا و ماکارونی یکی از غذاهای مورد علاقه ما ایرانی هاست. این غذای لذیذ به شیوه‌های گوناگون درست می‌شود که یکی از آنها پاستا با سس ریحان است که یکی از پرطرفدارترین غذاهای گیاهی بخصوص در رستوران هاست.این پاستای خوشمزه به خاطر وجود سبزیجات تازه، بسیار خوش‌‌عطر و طعم است.

مواد لازم پاستا با سس ریحان تازه 

  • پاستا : یک بسته 
  • پیاز : یک عدد 
  • سیر : دو حبه
  • ریحان تازه : 100گرم 
  • جعفری : 50 گرم
  • خامه : یک فنجان
  • آبلیمو :یک قاشق غذا خوری 
  • نمک و فلفل :به مقدار لازم 
  • کره : یک قاشق غذا خوری

پاستا

پاستا با سس ریحان

طرز تهیه پاستا با سس ریحان تازه 

 مرحله اول:

برای تهیه این پاستای خوشمزه ابتدا در تابه ای مقداری کره بریزید و آن را آب کنید. سپس پیاز هایی را که از قبل شسته پوست کنده و خلالی خرد کرده اید را به کره ها اضافه کنید و آن را تفت دهید تا کاملا کاراملی شود.

 مرحله دوم:

در یک قابلمه مقداری آب بریزید و بگذارید تا بجوشد.

مرحله سوم:

زمانی که پیاز هایتان از خامی در آمد و نرم شد دو حبه سیر را به آن اضافه کنید اگر از بوی سیر تازه خوشتان نمی آید می توانید از پودر سیر استفاده کنید زیرا این پودر بوی خاصی ندارد و طعم دلچسبی به پاستایتان می دهد.

بعد از اینکه سیر را اضافه کردید ریحان و جعفری تازه ای که پا ک کرده شسته و تمیز کرده اید را درون تابه بریزید و هم بزنید تا کمی سبزی ها نرم شوند.

می توانید از سبزیجات خشکی که طعم آن را دوست دارید به پاستایتان اضافه کنید سبزیجات خشکی مثل آویشن،ریحان، رزماری ، مریم گلی، استفاده کنید.

مرحله چهارم:

بعد از چند دقیقه خامه را به مواد درون تابه اضافه کنید و هم بزنید تا مواد درون تابه کمی با خامه بجوشد.

بعد از این مرحله ادویه ها یعنی نمک و فلفل را به موادتان اضافه کنید.

پاستا با ریحان و گوجه

پاستا با ریحان 

مرحله پنجم:

مواد درون تابه آماد شده است زیر آن را خاموش کنید کنار بگذارید سپس به سراغ پاستا هیتان بروید حتما آبی که گذاشته بودید تا به حال جوش آمده است مقداری آب لیمو و نمک به اضافه کنید و در ادامه هر نوع پاستایی که دوست دارید را درون آن بریزید و بگذارید تا کمی بپزد زمانی که پاستا هایتان به آن نرمی دلخواهتان رسید آن را آبکش کنید.

 مرحله ششم:

پاستا های آبکش شده را درون تابه حاوی سس ریحان بریزید و هم بزنید تا کاملا سس ریحان به خورد پاستا ها برود حدود چند ثانیه بگذارید روی شعله ملایم گاز و هم بزنید. 

پاستای شما حاضر است می توانید با استفاده از گوجه گیلاسی و ریحان و جعفری تازه آن را تزئین کنید. 


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع