مواد لازم کوفته مرغ ژاپنی (Tsukune)
- گوشت ران مرغ:500 گرم
- پیاز کوچک :1 عدد
- سفیده تخم مرغ :1 عدد
- سیر:1 حبه
- پیازچه:1 ساقه
- سس باربیکیو:3 قاشق غذاخوری
- سس گوجه (کچاپ):2 قاشق غذاخوری
- کنجد:1 قاشق غذاخوری
- پوست لیمو :1 قاشق چای خوری
- زنجفیل رنده شده :1 قاشق چای خوری
- شکر :1 قاشق چای خوری
- کنجد سیاه :1 قاشق چای خوری
- سس ورسترشایر :2 قاشق چای خوری
طرز تهیه کوفته مرغ ژاپنی (Tsukune)
ابتدای کار فر را روشن کنید و دمای آن را روی 180 درجه سانتی گراد تنظیم نمایید تا در طول آماده سازی مواد گرم شود.
ران ها را پاک کرده و چربی ، پوست و استخوان آن را جدا کرده و خرد نمایید، سپس داخل غذاساز بریزید.
سیر ، پیاز و زنجفیل را رنده کرده و به مرغ اضافه کنید ، سپس پوست لیمو ، شکر و نمک را افزوده و دستگاه را روش کنید .
اجازه دهید همه مواد با هم مخلوط شده و به شکل پوره دربیاید، سپس آن را به کاسه ای منتقل کرده و تخم مرغ را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شود.
سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. دستان خود را مرطوب کرده و به اندازه یک گردو از مواد بردارید و آن را گلوله کنید و در سینی فر بچینید تا مواد تمام شود.
سینی را برای 10 دقیقه در فر قرار دهید. در این فاصله سس باربیکیو ، سس کچاپ و سس ورسترشایر را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.
بعد از ده دقیقه کوفته ها را از فر خارج کرده وبه کمک یک قلمو سس را روی آن ها بمالید و کنجد را بپاشید، سپس برای 10 دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا برشته شود.
باقی سس را داخل ظرف سر بریزید و کوفته ها را داخل آن بچینید و با پیازچه تزیین کنید.
نکات تکمیلی در مورد کوفته مرغ ژاپنی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
کوفته مرغ ژاپنی را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .