مواد لازم برای کیلکا کورن پزون
- کنسرو ذرت (دانه یا بچه ذرت):یک قوطی
- زنجبیل:یک قاشق غذاخوری پر، رنده شده
- سیر:4 حبه
- عصاره یا آب مرغ:نیم لیتر
- پوست یک لیموی تازه
- کاری :یک قاشق چای خوری
- ماهی کیلکا:برای هر نفر 3 عدد
- جعفری خرد شده:به مقدار کافی
- ماست چکیده:یک لیوان
- پیاز خرد شده: یک عدد بزرگ
- روغن زیتون:به میزان لازم
- نمک و فلفل:به میزان لازم
طرز تهیه کیلکا کورن پزون
این غذا در دو مرحله آماده میشود ، ابتدا سوپ را پخته و سپس ماهی را سرخ کرده و میل کنید.اول از همه قابلمه ای را روی حرارت قرار داده و روغن را بریزید تا داغ شود.
سیرها را پوست گرفته و داخل روغن بریزید تا سرخ شود.در مرحله بعد زنجبیل را رنده کرده و اضافه کنید ، در این بیا پیاز را خرد کرده و بریزید و سرخ نمایید.
پوست یک عدد لیموی تازه را داخل مواد رنده کرده و کاری را بیافزایید و اجازه دهید همه مواد سرخ شود.در آخرین مرحله ذرت را افزوده و چند ثانیه تفت دهید، آب مرغ را بریزید و شعله را زیاد کنید تا بجوشد.
شعله را کم کرده و 10 دقیقه به مواد اجازه دهید بپزد و کمی جا بیافتد.مواد را داخل مخلوط کن بریزید تا خوب له شود، سپس آن را داخل قابلمه برگردانید و آب لیمو ، ماست و جعفری خرد شده را بریزید و اجازه دهید چند قل بزند.
در این فاصله ماهی را با کمی نمک مزه دار کرده و به سیخ بزنید و در روغن داغ سرخ کنید.سوپ را در ظرف مورد نظر بکشید و با کلیکای سرخ شده سرو کنید.
نکات:
1. به جای حبه سیر می توانید از سیر تازه استفاده کنید. که حتی ممکن است بیشتر دوستش داشته باشید.
2. مخلوط کن یکی از چیزهایی است که هرگز در درست کردن سوپ استفاده از آن را فراموش نکنید.
3. ماهی کیلکا هیچ اضافه ای ندارد. نحوه سرخ کردن آن به این شکل است که روی آن روغن می ریزیم و با دمای بالا آن را درون تابه سرخ می کنیم و می گذاریم کاملا برشته شود.
4. ماهی کیلکا که به عنوان مزه به سوپ ما اضافه شده طعم دلپذیرتری به غذای ما می دهد.
نکات تکمیلی در مورد کیلکا کورن پزون
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
کیلکا کورن پزون را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .