مواد لازم برای فارفاله با بروکلی
- پاستا:450 گرم
- کلم بروکلی:2 عدد
- روغن زیتون: ¼پیمانه
- کره:4 قاشق غذاخوری
- سیر:3 حبه
- ماهی کولی:100گرم
- فلفل قرمز:¼ قاشق چای خوری
- فلفل سیاه:نصف قاشق چای خوری
- پنیر پارمزان:نصف پیمانه
طرز تهیه فارفاله با بروکلی
ابتدا پاستا فارفاله یا پاپیونی را در آب جوش و نمک بریزید و طبق دستور روی بسته آن را پخته و آبکش کنید.در این فاصله کلم بروکلی را هم به مدت 4 دقیقه آبپز کرده و آبکش کنید.
روغن را داغ کرده و سیر را کمی تفت دهید ، ماهی کولی یا همان فیله ماهی خرد شده را افزوده و کمی تفت دهید.در ادامه فلفل قرمز را بریزید و مواد را 5 دقیقه بپزید.
کلم بروکلی و پاستا را داخل مواد بریزید و خوب هم بزنید ، در آخر نمک و فلفل را اندازه کرده و در ظرف مورد نظر بکشید.پنیر را روی آن بریزید و سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد فارفاله با بروکلی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
فارفاله با بروکلی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .