وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

فارفاله با بروکلی | طرز تهیه “فارفاله با بروکلی”

فارفاله با بروکلی | طرز تهیه “فارفاله با بروکلی”

یک غذای خوشمزه با پاستا که بچه ها عاشق آن می شوند. و در مدت زمان بسیار کوتاه آماده است.

 مواد لازم برای فارفاله با بروکلی

  • پاستا:450 گرم
  • کلم بروکلی:2 عدد
  • روغن زیتون:  ¼پیمانه
  • کره:4 قاشق غذاخوری
  • سیر:3 حبه
  • ماهی کولی:100گرم 
  • فلفل قرمز:¼ قاشق  چای خوری
  • فلفل سیاه:نصف قاشق چای خوری
  • پنیر پارمزان:نصف پیمانه
فارفاله 

طرز تهیه فارفاله با بروکلی

ابتدا پاستا فارفاله یا پاپیونی را در آب جوش و نمک بریزید و طبق دستور روی بسته آن را پخته و آبکش کنید.در این فاصله کلم بروکلی را هم به مدت 4 دقیقه آبپز کرده و آبکش کنید.

روغن را داغ کرده و سیر را کمی تفت دهید ، ماهی کولی یا همان فیله ماهی خرد شده را افزوده و کمی تفت دهید.در ادامه فلفل قرمز را بریزید و مواد را 5 دقیقه بپزید.

کلم بروکلی و پاستا را داخل مواد بریزید و خوب هم بزنید ، در آخر نمک و فلفل را اندازه کرده و در ظرف مورد نظر بکشید.پنیر را روی آن بریزید و سرو کنید.

فارفاله با بروکلی

نکات تکمیلی در مورد فارفاله با بروکلی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
فارفاله با بروکلی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع