مواد لازم جهت تهیه فلافل با نخود و عدس سبز
- عدس :1 پیمانه
- نخود :1 پیمانه
- سیر:3 حبه
- پیاز سفید کوچک :1 عدد
- پیازچه خرد شده : 1/4 پیمانه
- گشنیز خرد شده : 1/2 پیمانه
- جعفری خرد شده :1/2 پیمانه
- کنجد :1 قاشق غذا خوری
- زیره سبز :2 قاشق چای خوری
- جوش شیرین :1 قاشق غذا خوری
- نمک :2 قاشق غذا خوری
- سس انبه :به میزان دلخواه
طرز تهیه فلافل با نخود و عدس سبز
ابتدا حبوبات را از چندین ساعت قبل به صورت جداگانه ، با آب سرد خیس دهید ، بهتر است نخود را از 48 ساعت قبل خیس کنید.
طی آن هم چندین بار آب آنها را عوض کنید تا میزان نفخشان کاهش یابد.
سپس عدس و نخود خیس داده شده را با چرخ گوشت و یا دستگاه غذاساز کاملا چرخ کنید. بعد گشنیز و پیازچه را داخل آنها ریخته و چرخ کنید.
سیر را با رنده خیلی ریز رنده کنید و به همراه نمک ، انبه پودر شده و زیره به بقیه مواد چرخ شده اضافه کنید و خوب با قاشق مخلوط کنید.
مواد مخلوط شده فلافل را پیمانه کنید و در هر پیمانه 1 قاشق چایخوری جوش شیرین و کنجد بریزید و در یخچال به مدت 30 دقیقه استراحت دهید.
بعد از سپری شدن زمان استراحت فلافل ها آنها را با قالب های مخصوص قالب بزنید .
در قابلمه ای مقداری روغن بریزید به طوری که فلافل ها در آن غوطه ور شوند.
بعد از داغ شدن روغن ، فلافل های قالب زده را داخل روغن بریزد و به مدت 5 تا 6 دقیقه دو طرف آنها را سرخ کنید و به همراه سس انبه سرو کنید.
اگر به همه مواد فلافل احتیاج نداشتید میتوانید آنها را بسته بندی کنید و در فریزر قرار دهید.
همچنین جوش شیرین و کنجد را موقع سرخ کردن فلافل ها به موادش اضافه کنید.
نکات تکمیلی در مورد فلافل با نخود و عدس سبز
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
فلافل با نخود و عدس سبز را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .