مواد لازم فلافل مدیترانه ای
- نخود پخته شده 400 گرم
- فلفل رنگی 2 عدد
- گشنیز تازه 1 دسته
- لوبیای پخته شده 400 گرم
- پنیر فتا 250 گرم
- آرد 1 قاشق غذاخوری
- پیازچه 8 عدد
- ترتیلای کوچک 8 عدد
- روغن 1 قاشق غذاخوری
- سس چیلی 1 قاشق غذاخوری
- ادویه مخلوط 1 قاشق مرباخوری
- لیمو ترش 1 عدد
- سس هریسا 1 قاشق غذاخوری
- سالسای گوجه فرنگی به مقدار دلخواه
- ترشی کلم قرمز به مقدار دلخواه برای سرو
طرز تهیه فلافل مدیترانه ای
ابتدا باید حبوبات را از یک روز قبل خیس کنید تا هم نفخ آنها گرفته شود و هم زودتر بپزند.در حین خیس خوردن باید چند بار آب آن را عوض کنید.بعد از اینکه نخود و لوبیا خیس داده شدند آنها را بپزید و آب آنرا جدا کنید.
نخود و لوبیا ها را به همراه مقداری نمک ، فلفل ، آرد ، ساقه گشنیز ، سس هریسا ، پوست لیموی رنده شده و از هر ادویه ی دلخواه دیگری که دوست دارید داخل غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا همه مواد کنار هم له شوند.
تابه ای را روی حرارت قرار دهید و به اندازه یک قاشق غذا خوری روغن داخلش بریزید تا در اثر حرارت ملایم روغن داغ شود.
سپس مواد فلافل درست شده را با دست به صورت دایره هایی با ضخامت 1 و نیم سانتی متر در بیاورید و داخل روغن بریزید تا دو طرف فلافل سرخ شود.
در این فاصله ترتیلاها را در ماکرویو با قدرت 800 وات و به مدت 45 ثانیه قرار دهید تا داغ شود.
دانه های فلفل های رنگی را بیرون بیاورید و به همراه سالسای گوجه فرنگی و پیازچه و کمی نمک و فلفل روی دستگاه گریل ، گریل کنید.
در نهایت سس چیلی را با پنیر مخلوط کنید. فلافل ها را به همراه سبزیجات گریل شده و برگ گشنیز در ظرف سروتان بریزید و در آخر آب لیمو را روی سبزیجات بچکانید.و با سس آماده شده و نان ترتیلا میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد فلافل مدیترانه ای
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
فلافل مدیترانه ای را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .