مواد لازم فوکاچیا با گوجه و موزارلا
- مایه خمیر :2 قاشق چای خوری
- آب گرم:3 پیمانه
- آرد گندم تیره :4 پیمانه
- نمک :1 قاشق چای خوری
- روغن زیتون :3 قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی گیلاسی :20 عدد
- ریحان تازه:1 دسته حدود 20 برگ
- پنیر موتزارلای قالبی :1 پیمانه
- دانه کاج :¼ پیمانه
طرز تهیه فوکاچیا با گوجه و موزارلا
برای درست کردن فوکاچیا با گوجه و موتزارلا ابتدا باید خمیر را آماده کرده و سپس مواد را روی آن بریزید و در فر بپزید.
برای درست کردن خمیر ابتدا کاسه ای بردارید و نصف پیمانه آب گرم را داخل آن بریزید و خمیر مایه را افزوده و مخلوط کنید و برای 10 دقیقه آن را کنار بگذارید تا حجمش زیاد گردد.
بعد از 10 دقیقه زمانی که خمیر مایه آماده شد ، آرد و نمک را به آن افزوده و به تدریج آب گرم را بریزید و مخلوط کنید تا زمانی که خمیر حاصل شود.
سپس خمیر را روی یک سطح صاف منتقل کرده و خوب ورز دهید ، کاسه ای را چرب کرده و خمیر را داخل آن بگذارید و رویش را ببندید و برای 1/5 ساعت کنار بگذارید تا استراحت کند.
بعد از اینکه خمیر استراحت کرد و حجم آن دو برابر شد آن را روی یک سطح صاف قرار داده و با وردنه باز کنید.
خمیر را به شکل یک دایره صاف و یکدست درآورده و روی آن را با گوجه های گیلاسی پر کنید. در ادامه برگ های ریحان را روی گوجه ها بچینید و دانه های کاج را بپاشید.
پنیر را رنده کرده و بریزید و در نهایت روغن زیتون و نمک را افزوده و فوکاچیا را برای 20 دقیقه در فر قرار دهید تا پخته و طلایی شود.
دمای مورد نیاز برای پخت فوکوچیا با گوجه و موتزارلا 220 درجه سانتی گراد میباشد. بعد از 20 دقیقه آن را از فر خارج کرده و اجازه دهید کمی خنک شود، سپس برش زده و میل نمایید.
نکات تکمیلی در مورد فوکاچیا با گوجه و موزارلا
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 2 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
فوکاچیا با گوجه و موزارلا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .