وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

فوکاچیا با گوجه و موزارلا | طرز تهیه “فوکاچیا با گوجه و موزارلا”

فوکاچیا با گوجه و موزارلا | طرز تهیه “فوکاچیا با گوجه و موزارلا”

این پیتزا در عین ساده بودن به قدری خوشمزه است که شما حتی تکه ای از نان آن را هم کنار نمی گذارید. برای درست کردن این پیتزا می توانید به جای دانه کاج از گردو نیز استفاده کنید.

 مواد لازم فوکاچیا با گوجه و موزارلا

  • مایه خمیر :2 قاشق چای خوری
  • آب گرم:3 پیمانه
  • آرد گندم تیره :4 پیمانه
  • نمک :1 قاشق چای خوری
  • روغن زیتون :3 قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی گیلاسی :20 عدد
  • ریحان تازه:1 دسته حدود 20 برگ
  • پنیر موتزارلای قالبی :1 پیمانه
  • دانه کاج :¼ پیمانه

فوکاچیا با گوجه و موزارلا

طرز تهیه فوکاچیا با گوجه و موزارلا

برای درست کردن فوکاچیا با گوجه و موتزارلا ابتدا باید خمیر را آماده کرده و سپس مواد را روی آن بریزید و در فر بپزید.

برای درست کردن خمیر ابتدا کاسه ای بردارید و نصف پیمانه آب گرم را داخل آن بریزید و خمیر مایه را افزوده و مخلوط کنید و برای 10 دقیقه آن را کنار بگذارید تا حجمش زیاد گردد.

بعد از 10 دقیقه زمانی که خمیر مایه آماده شد ، آرد و نمک را به آن افزوده و به تدریج آب گرم را بریزید و مخلوط کنید تا زمانی که خمیر حاصل شود.

سپس خمیر را روی یک سطح صاف منتقل کرده و خوب ورز دهید ، کاسه ای را چرب کرده و خمیر را داخل آن بگذارید و رویش را ببندید و برای 1/5 ساعت کنار بگذارید تا استراحت کند.

بعد از اینکه خمیر استراحت کرد و حجم آن دو برابر شد آن را روی یک سطح صاف قرار داده و با وردنه باز کنید.

خمیر را به شکل یک دایره صاف و یکدست درآورده و روی آن را با گوجه های گیلاسی پر کنید. در ادامه برگ های ریحان را روی گوجه ها بچینید و دانه های کاج را بپاشید.

پنیر را رنده کرده و بریزید و در نهایت روغن زیتون و نمک را افزوده و فوکاچیا را برای 20 دقیقه در فر قرار دهید تا پخته و طلایی شود.

دمای مورد نیاز برای پخت فوکوچیا با گوجه و موتزارلا 220 درجه سانتی گراد میباشد. بعد از 20 دقیقه آن را از فر خارج کرده و اجازه دهید کمی خنک شود، سپس برش زده و میل نمایید. 

فوکاچیا با گوجه و موزارلا

نکات تکمیلی در مورد فوکاچیا با گوجه و موزارلا

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 2 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
فوکاچیا با گوجه و موزارلا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع