وی فور یو
12 ماه پیش / خواندن دقیقه

فیله ماهی | طرز تهیه فیله ماهی سوخاری با مایونز لیمویی

فیله ماهی | طرز تهیه فیله ماهی سوخاری با مایونز لیمویی

حتی آنها که از ماهی وحشت دارند این غذا را خورده اند و پسندیده اند. فیله سفید و لذیذ ماهی با روکشی ترد و طلایی و سسی معطر و خوش طعم...

مواد لازم برای فیله ماهی سوخاری

  •   فیله ماهی شسته و خشک شده:800 گرم
  •   تخم مرغ:2 عدد
  •   آرد سوخاری:130 گرم
  •   روغن مایع:به میزان لازم
  •   نمک و فلفل:به میزان لازم

مواد لازم برای مایونز لیمویی

  •   مایونز:100 گرم
  •   سیر رنده شده:1 حبه
  •   رنده پوست لیمو:3 قاشق چایخوری
  •   آب لیموترش :1 قاشق غذاخوری
  •   گشنیز ساطوری شده:1/2 قاشق غذاخوری
فیله ماهی سوخاری

طرز تهیه فیله ماهی سوخاری با مایونز لیمویی

ابتدا فیله ماهی را شسته و بگذارید تا خوب خشک شود، سپس تکه تکه کنید و با نمک و فلفل مخلوط کرده چند دقیقه کنار بگدارید تا مزه دار شود.

اگر از ماهی منجمد استفاده میکنید آن را از قبل از فریزر خارج کنید تا یخ آن بخوبی آب شود.تخم مرغ ها را در ظرفی هم بزنید تا خوب مخلوط شود. آرد سوخاری را در ظرف دیگری بریزید و کنار بگذارید.

تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن را بریزید تا داغ شود ، سپس هر تکه ماهی را ابتدا در تخم مرغ فرو کرده و همه جای آن را آغشته نمایید ، سپس در آرد بغلطانید و در روغن سرخ نمایید.

در این فاصله همه مواد سس را با هم مخلوط کرده و با ماهی سوخاری سرو کنید.

نکات

1. فیله ماهی هوک و شیر برای این کار مناسب تر است.

2. پیشنهاد می شود به جای آرد سوخاری از نان خشک کوبیده مخلوط شده با نمک، فلفل و زردچوبه استفاده کنید.

3. به مایه تخم مرغ یکی، دو قاشق آب اضافه کنید تا کمی رقیق تر شود.

4. با سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید.

فیله ماهی سوخاری

 

نکات تکمیلی در مورد فيله ماهى

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
فيله ماهى را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع