درست کردن قرمه سبزی گیاهی با قارچ
قورمه سبزی یک غذای خوشمزه و سنتی است که طرفدارن بسیاری دارد و حتی کسانی که از طعم و مزه گوشت خوششان نمی آید هم با کمی تغییر آن را میپزند و از خوردنش لذت میبرند.از این رو ما برای شما طرز تهیه یک نوع قورمه سبزی گیاهی با قارچ را آماده کرده ایم که بسیار لذیذ است و مطمئنن از مزه و عطر و طعمش لذت خواهی برد.
مواد لازم برای قورمه سبزی گیاهی :
- سبزی قرمه پاک شده و خرد شده : 1 کیلوگرم
- لوبیا قرمز:1 پیمانه
- لیمو عمانی :4 قاشق غذا خوری
- پیاز متوسط :1 عدد
- قارچ خرد شده :1 پیمانه
- روغن زیتون :8 قاشق غذاخوری
- دارچین ، زعفران : 1/2 قاشق چایخوری
- نمک ، فلفل و زردچوبه :به میزان کافی
طرز تهیه قورمه سبزی گیاهی
مرحله اول پخت قرمه سبزی:
ابتدا لوبیا را بشویید و چند ساعتی در آب خیس دهید و حتما آب آن را چند بار عوض کنید تا نفخش گرفته شود. و بعد لوبیا ها را بپزید.
آب لوبیای پخته شده را خالی کنید و 2 لیوان آب معمولی داخل قابلمه لوبیا های پخته شده بریزید تا بر روی حرارت بجوش بیایند.
مرحله دوم:
قارچ و پیاز را خرد کنید و در تابه ای کمی روغن بریزید و پیاز های خرد شده را تفت دهید تا سبک شوند،در حین تفت کمی زردچوبه هم به آن بزنید. بعد قارچ های خرد شده را به پیاز اضافه کنید و بگذارید تا آبش گرفته شود و کمی تفت بخورد.
سپس پیاز و قارچ تفت داد ه شده را به همراه سبزی قورمه به لوبیا های در حال جوش اضافه کنید .
بعد حرارت زیر قابلمه را کم کنید و نمک و فلفل را به خورش اضافه کنید و بگذارید تا کاملا جا بیفتد.
مرحله سوم و نهایی پخت خورشت
در آخر پخت خورشت ، لیمو عمانی و زعفران را به خورشت اضافه کنید و هم بزنید تا خورشت غلیظ شود.
اگر دوست داشتید میتوانید قارچ بیشتری داخل خورشت قورمه سبزی بریزید و یا کلا حذفش کنید.
نکات تکمیلی در مورد قورمه سبزی گیاهی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
قورمه سبزی گیاهی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .