مواد لازم لازانیای قارچ، سوسیس و اسفناج
- لازانیا :250 گرم
- سوسیس:نیم کیلوگرم
- قارچ ورقه شده:4 پیمانه
- اسفناج :500 گرم
- گوجه فرنگی بدون پوست :400 گرم
- ریحان تازه خرد شده:¼ پیمانه
- نمک و فلفل آسیاب شده تازه : به مقدار لازم
- پنیر ریکوتا :2 پیمانه
- پنیر موتزارلا رنده شده :250 گرم (حدوداً 2 پیمانه)
طرز تهیه لازانیای قارچ، سوسیس و اسفناج
ابتدا قابلمه ای را تا نیمه آب کرده و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد ، سپس لازانیا را بریزید و طبق دستور روی بسته آن را پخته و آبکش نمایید.
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن نمایید تا در طول آماده سازی مواد لازانیا گرم و آماده شود.
سوسیس ها را خرد کرده و با مقداری روغن سرخ کنید، قارچ ها را خرد کرده و به همراه سوسیس سرخ نمایید.
گوجه ها را پوست گرفته و ریز خرد کنید ، سپس با ریحان خرد شده مخلوط کرده و کمی نمک و فلفل بریزید و کنار بگذارید.
قالب مورد نظر را چرب کرده و مقداری از مخلوط گوجه را بریزید و خوب پخش کنید، سپس چند ورق لازانیا بچینید و یک دوم از مخلوط سوسیس و قارچ را بریزید.
در ادامه یک دوم از پنیر ریکوتا را افزوده و کمی از پنیر موتزارلا را بریزید و دوباه چند ورق لازانیا بچینید. لایه ها را به همین ترتیب ادامه دهید.
در آخر باقی مانده سس را بریزید و قالب را با فویل بپوشانید و برای یک ساعت در فر بگذارید.
بعد از یک ساعت قالب را از فر خارج کرده و باقی مانده پنیر موتزارلا را بریزید و برای 10 دقیقه بدون فویل در فر قرار دهید تا پنیر آب شود.
نکات تکمیلی در مورد لازانیای قارچ و سوسیس
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 10دقیقه میباشد .
لازانیای قارچ و سوسیس را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .