روش پخت لازانیا نخود سبز
همان طور که میدانید لازانیا یک غذای ایتالیایی محبوب در همه دنیاست و با انواع مختلف مواد تهیه میشود.اگر کمی خلاقیت بخرج دهید میتوانید یک طعم جدید لازانیا را تجربه کنید. لازانیا نخود سبز یک نوع از طعم های متفاوت لازانیاست. این لازانیا مانند لازانیا گوشت وقارچ و لازانیا با گوشت و بادمجان ، طعم و مزه بی نظیری دارد.
مواد لازم برای لازانیای نخود سبز
- لازانیا :400 گرم
- گوشت چرخ کرده بی چربی :400 گرم
- نخود سبز از پوست درآورده :200 گرم (یک لیوان)
- هویج :یک تا 2 عدد
- پیاز سرخ کرده :2 تا 3 قاشق سوپخوری
- سس سفید :2 لیوان
- ژامبون :100 گرم
- آب گوشت :یک لیوان (و یا یک قرص سوپ که در یک لیوان آب حل شده باشد)
- روغن زیتون یا روغن مایع :3 تا 4 قاشق سوپخوری
- قارچ :200 گرم
- رب گوجه فرنگی :3 قاشق سوپخوری
- خردل :یک قاشق مرباخوری
- شکر :یک تا 2 قاشق مرباخوری
- ادویه :به مقدار کم
- نمک و فلفل :به قدر کافی
- پنیر گریور رنده شده :250 گرم
- سس سفید :به میزان دلخواه
طرز تهیه لازانیای نخود سبز
مرحله اول:
برای درست کردن لازانیا نخود سبز ابتدا باید نخود را در 2 تا 3 لیوان آب جوشان و کمی جوش شیرین بجوشانید تا کمی بپزد.
مرحله دوم:
هویج را پوست کنده و رنده کنید.
مرحله سوم:
داخل تابه ای گوشت را با پیاز سرخ کنید و بعد یک لیوان آب گوشت و رب گوجه فرنگی در گوشت بریزید. دو سه پر سیر را نرم کرده با ادویه و شکر و خردل در گوشت ریخته. کمی نمک و فلفل به آن زده و بگذارید آهسته بجوشد و سس گوشت کمی غلیظ شود.
مرحله چهارم:
ژامبون را چهارگوش کوچک خرد کنید و در اواخر طبخ با هویج و قارچ ورقه شده داخل گوشت بریزید، بعد از چند جوش حرارت را ملایم کنید تا مایه گرم بماند.
مرحله پنجم:
ظرف نسبتا بزرگی را آب ریخته روی آتش بگذارید تا جوش بیاید. نصف قاشق نمک در آب جوشان بریزید و ورقه های لازانیا را به طوری که روی هم انباشته نشوند در آب جوشان انداخته تا کمی نرم شوند بعد لازانیا را در صافی بریزید و فوری ورقه های لازانیا را از هم جدا کنید که به هم نچسبند.
مرحله ششم:
ظرف نسوز کم عمق متناسب با مواد را کمی چرب کنید و نصفی از سس را کف ظرف بریزید و روی سس یک ردیف لازانیا بچینید.
مرحله هفتم:
مایه آماده شده گوشت را دو قسمت کنید، یک قسمت را روی ورقه های لازانیا بریزید و با پشت قاشق روی آن را صاف کنید و روی گوشت را با یک ردیف دیگر لازانیا بپوشانید و قسمت دوم گوشت را روی آن ریخته بعد از صاف کردن روی گوشت با ردیف سوم لازانیا روی گوشت را پوشانده و بقیه سس سفید را روی آن بریزید و پنیر رنده شده را روی سس ریخته در صورت تمایل کمی کره آب کرده و روی پنیر بریزید.
مرحله هشتم:
فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت و با 175 درجه سانتیگراد گرم کنید و ظرف لازانیا نخود سبز را روی پنجره آخر فر به طرف بالا قرار دهید به مدت 40 تا 50 دقیقه بگذارید لازانیا در فر بماند تا پنیر آب شده و روی لازانیا زرین شود.
طرز تهیه سس سفید لازانیا
دو قاشق سوپخوری آرد سفید را در ظرف گود کوچکی بریزید دو لیوان شیر را به تدریج روی آن ریخته و هم بزنید تا آرد در شیر حل شود بدون اینکه گلوله شود.
ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید مرتب هم بزنید تا سس جوش آمده کمی غلیظ شود، کمی نمک به آن زده 50 گرم کره را در سس بریزید و وقتی کره آب شد، سس را از روی آتش بردارید.
نکات تکمیلی در مورد لازانیا نخود سبز
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 50دقیقه میباشد .
لازانیا نخود سبز را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .