مواد لازم برای گوشت کبابی راسته
- گوشت راسته گوساله :750 گرم
- آرد ذرت :2 قاشق مرباخوری
- سیر :1/4 یک عدد
- شکر :2 قاشق مرباخوری
- سس سویا :یک قاشق سوپخوری
- فلفل سبز دلمه ای :یک عدد
- آب لیموترش :یک قاشق سوپخوری
- زنجبیل :یک قاشق مرباخوری
- نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم
طرز تهیه گوشت کبابی راسته
ابتدا گوشت را به قطعات کوچک خرد کنید . سپس سس سویا ، زنجبیل، شکر ، سیر، آبلیمو و فلفل را با هم مخلوط کنید و به گوشت خرد شده اضافه کنید.
گوشت مزه دارشده را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
پس از گذشت زمان استراحت گوشت به آن مقداری آرد ذرت و نمک اضافه کنید و به سیخ بکشید.
فلفل دلمه ای را مربعی خرد کنید و یکی در میان بین تکه های گوشت قرار دهید و روی آتش زغال و یا کباب پز ، کباب کنید.
نکات تکمیلی در مورد گوشت کبابی راسته
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
گوشت کبابی راسته را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .