روش پخت لازانیای کلاسیک
اگر می خواهید یک لازانیای سریع و خوشمزه درست کنید پیشنهاد می کنم لازانیای کلاسیک سیسیلی را درست کنید. این لازانیا به خاطر داشتن خامه و ادویه های مختلف بسیار لذیذ است و طرز تهیه سخت و پیچیده ای هم ندارد.لازانیای کلاسیک همانند لازانیای سبزیجات و لازانیای گوشت به صورت لایه ای طبخ میشود و شما می توانید برای یک وعده ناهار یا شام از این لازانیای خوشمزه استفاده نمایید.
مواد لازم برای لازانیای کلاسیک سیسیلی
- لازانیا خشک :250 گرم
- خامه غلیظ :500 میلی لیتر
- پنیر پارمسان :100 گرم
- گوجه فرنگی رسیده :یک عدد
- ادویه :به میزان کافی
- نمک و فلفل سیاه :به مقدار لازم
مواد لازم برای سس
- گوشت چرخ کرده :به میزان لازم
- پیاز متوسط :2عدد
- سیر :2حبه
- هویج :2عدد
- ریحان :یک دسته کوچک
- روغن زیتون :به میزان لازم
- رب گوجه فرنگی :به میزان لازم
طرز تهیه لازانیای کلاسیک سیسیلی
مرحله اول:
برای درست کردن لازانیای کلاسیک ابتدا قابلمه ای را تا نیمه آب کرده و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد ، سپس لازانیا را افزوده و طبق دستور روی بسته آن را پخته و آبکش نمایید.
مرحله دوم:
در این فاصله دو عدد پیاز را پوست گرفته و خرد کنید، تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید و پیاز را سرخ کنید.
مرحله سوم:
دو حبه سیر را خرد کرده و به تابه اضافه نمایید، در ادامه گوشت چرخ کرده را افزوده و تا جایی که تغییر رنگ دهید آن را تفت دهید.
مرحله چهارم:
در این فاصله هویج را رنده کرده و به تابه بیافزایید، در ادامه خامه را بریزید و مواد را بخوبی زیر و رو کنید تا یکدست شود.
در مرحله بعد رب را بریزید و با سایر مواد داخل تابه مخلوط نمایید، در آخر نمک، فلفل و ادویه را افزوده و اجازه دهید سس چند دقیقه پخته و جا بیافتد سپس از روی حرارت بردارید.
مرحله پنجم:
قالب مورد نظر را با روغن زیتون چرب کرده و مقداری از سس گوشت را بریزید ، سپس چند ورق لازانیا بچینید و روی آن مقداری پنیر بریزید.
لایه ها را به همین ترتیب ادامه دهید و لایه آخر را با پنیر پر کنید. گوجه را حلقه ای برش زده و روی پنیر بچینید و برگ های ریحان را بپاشید.
مرحله ششم:
قالب را با یک فویل بپوشانید و برای نیم ساعت در فر بگذارید تا لازانیا بپزد، فویل را برداشته و برای 5 دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا روی آن طلایی شود.
زمانی که روی لازانیا طلایی شد و به پخت ایده آلتان رسید آن را از فر خارج کرده و صبر کنید کمی خنک شود، سپس برش زده و سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد لازانیای کلاسیک
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
لازانیای کلاسیک را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .