مواد لازم برای لوبیاپلو با پودر گل محمدی
- گوشت چرخ کرده :450 گرم
- لوبیا سبز خرد شده :600 گرم
- برنج :5 پیمانه
- پیاز خرد شده :1 عدد بزرگ
- گل محمدی پودر شده :1 قاشق غذاخوری
- رب گوجه فرنگی :4 تا 5 قاشق غذاخوری
- زعفران حل کرده :3 قاشق غذا خوری
- نمک و فلفل و دارچین :به میزان لازم
طرز تهیه لوبیاپلو با پودر گل محمدی
برنج را بشویید و با مقداری آب و نمک به مدت چند ساعت خیس کنید.
لوبیاهای خرد شده را هم با مقداری آب و نمک بپزید.سپس تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود.
پیاز را داخل روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود. بعد گوشت چرخ کرده را به پیاز ها اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
سپس لوبیاهای پخته شده را به گوشت در حال تفت اضافه کنید و تفت دهید .
کمی بعد به مواد تفت داده شده رب گوجه فرنگی ،نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب همه مواد را با هم تفت دهید.
در آخر زعفران را هم روی مواد بریزید و با اضافه کردن یک لیوان آب به داخل مواد تفت داده شده ، اجازه دهید تا همه مواد با هم بپزند.
برنج خیس داده شده را طبق معمول آبکش کنید و ته قابلمه ای که میخواهید برنج را دم کنید مقداری روغن بریزید و ته دیگ مورد نظرتان را کف آن بچینید.
بعد چند کف گیر برنج داخل قابلمه بریزید و بعد یک لایه از مواد گوشت و لوبیای تفت داده شده روی برنج بریزید و این لایه ها را تا آخر ادامه دهید تا مواد تمام شوند.
در مرحله آخر دارچین و پودر گل محمدی را به همراه مقداری روغن و یک فنجان آب داغ روی برنج ریخته و قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا برنج دم بکشد.
لوبیا پلوی دم کشیده شده را در دیس بریزید و به همراه ترشی تند و یا ماست چکیده سرو کنید.
نکته:
برای طبخ لوبیا پلو بهتر است از روغن جامد یا کره استفاده کنید.
به جای رب هم میتوانید از گوجه تازه رنده شده استفاده کنید.
نکات تکمیلی در مورد لوبیا پلو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
لوبیا پلو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .