وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

لیمو پلو | طرز تهیه لیمو پلو، یک قاطی پلوی خوشمزه

لیمو پلو | طرز تهیه لیمو پلو، یک قاطی پلوی خوشمزه

اگر دلتان یک قاطی پلوی خوشمزه می خواهد که علاوه بر آن که فصلی است ،تکراری هم نباشد ، لیمو پلو را امتحان کنید. این را می توانید به عنوان یک سحری مقوی و ضد عطش هم بخورید.

مواد لازم برای لیمو پلو

  • 3 پیمانه:نخود
  • 4 پیمانه:برنج
  • 3 عدد:هویج
  • 1 پیمانه:کشمش پلویی
  • 2 عدد:لیمو سنگی
  • 1 عدد:پیاز
  • 2 /1 پیمانه:مخلوط خلال پسته و بادام
  • 2 /1 ق چ:پوست لیمو رنده شده
  • 2 /1 ق چ:زردچوبه و دارچین
  • 2 /1 ق چ: پودرقند
  • 1 ق س:  زعفران محلول در آب
  • به مقدار لازم:روغن ، نمک و آبلیمو
غذاهای ایرانی

طرز تهیه لیمو پلو

ابتدا نخود را از شب قبل با آب سرد خیس دهید و طی آن چند بار آب آن را عوض کنید .

تا هم نفخش کاهش یابد و هم زودتر پخته شود. بعد نخود را با یک عدد پیاز  بپزید.

برنج را هم بشویید و در مقداری آب و نمک ، چند ساعت خیس کنید.

 کشمش ها را بشویید و در سبد آبکش بریزید تا آب آن گرفته شود.

تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزد تا داغ شود.

سپس پیاز خرد شده را به همراه زرد چوبه در روغن تفت دهید.

کشمش شسته شده را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید.

بعد هویج را اضافه کنید و آن را هم کمی تفت دهید.

بعد از تفت هویج ، نخود پخته شده را به همراه پوست لیمو ، آبلیمو و مقداری نمک به بقیه مواد تفت داده شده اضافه کنید و خوب هم بزنید تا آبلیمو جذب مواد شود.

قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری آب داخل آن بریزید تا به جوش بیاید.

سپس آب برنج خیس داده شده خالی کنید و برنج را داخل آن بریزید تا مغز آن نیم پخت شود.

بعد برنج را آبکش کنید .

ته قابلمه مقداری روغن بریزید و ته دیگ دلخواه را کف آن بچینید و بعد با کفگیر مقداری از برنج را در قابلمه بریزید و یک لایه از مواد تفت داده شده و کمی از خلال پسته و بادام را لابه لای برنج بریزید.

تا اینکه مواد تمام شوند.

در انتها پودر قند را در صورت دلخواه روی برنج بپاشید و زعفران را روی برنج بریزید و برنج را دم دهید.

برنج آماده شده را با لیمو سنگی تزیین کنید.

نکات تکمیلی در مورد لیمو پلو

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
لیمو پلو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع