وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

ماهی تو فری | طرز تهیه “ماهی تو فری” با سماق و فلفل

ماهی تو فری | طرز تهیه “ماهی تو فری” با سماق و فلفل

“ماهی تو فری”، همراه با سس سماق و آویشن و آب لیمو طعم منحصربه فردی دارد که از امتحان آن پشیمان نمی شوید.

مواد لازم برای ماهی تو فری با سماق و فلفل

  • ماهی تازه :1500 گرم
  • لیمو ترش :  2 عدد
  • فلفل دلمه ای سبز :1 عدد
  • فلفل قرمز شیرین :1 عدد
  • سیر :5 حبه
  •  سماق :7 قاشق مرباخوری
  • پودر آویشن یا کاکوتی :7 قاشق مرباخوری
  • روغن زیتون :5 قاشق مرباخوری
  • گشنیز خشک :2 قاشق مرباخوری
  • نمک :1 قاشق مرباخوری
پخت ماهی تو فری

طرز تهیه ماهی تو فری با سماق و فلفل :

ابتدا فر را با دمای 170 درجه سانتی گراد روشن کرده و اجازه دهید گرم شود.

ماهی را خوب شسته و محتویات شکم آن را خالی کنید ، سپس آن را خوب خشک کنید.

ماهی را با نمک و دو ق م آویشن مزه دار کرده و داخل شکم آن چند برش لیمو بگذارید.

ماهی را برای 20 دقیقه در فری که گرم کرده اید بپزید.

در این فاصله فلفل قرمز و فلفل دلمه ای خرد شده را با سیر له شده ، باقی مانده آویشن ، گشنیز خشک ، سماق ، نمک ،آبلیمو و روغن زیتون مخلوط نمایید.

ماهی را بعد از پخته شدن تکه تکه کنید و پوست و استخوان های آن را خارج نمایید، ماهی را در ظرف مخصوص فر قرار داده و سسی را که آماده کرده اید روی آن بریزید و برای 10 دقیقه در فر بپزید تا سس به خورد ماهی برود.

بعد از 10 دقیقه ماهی را از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن با سالاد یا فتوش سرو نمایید

ماهی تو فری

 

نکات تکمیلی در مورد ماهی تو فری

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
ماهی تو فری را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع