روش پخت ماهی و گردو
پخت ماهی با گردو بی نظیر است و یکی از غذاهای لذیذ دریایی می باشد.در این دستور ماهی با سس مخصوص گردو آغشته میشود و در فر پخته میشود و طعم بی نظیری دارد.اگر شما فقط ماهی را سرخ و یا سوخاری میکنید ما به شما پیشنهاد میدهیم اینبار ماهی با سس گردو را امتحان کنید که صد البته عاشقش میشوید.
مواد لازم برای ماهی و گردو
- گردوی خرد شده :یک فنجان
- نان خشک شده و آسیاب شده :3 قاشق غذاخوری
- پوست لیموی کاملاً رنده شده :3 قاشق غذاخور
- روغن زیتون :3 قاشق غذاخوری
- شوید خرد شده :یک و نیم الی دو قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل :به میزان لازم
- فیله ماهی :5 الی 6 عدد
- سس خردل :به میزان لازم
- آب لیموی تازه : یک چهارم فنجان
طرز تهیه ماهی و گردو
مرحله اول:
برای درست کردن ماهی و گردو ابتدا همه مواد (به جز ماهی و آبلیمو) را در مخلوط کن بریزید تا با هم میکس شوند.
مرحله دوم:
قالب را با یک کاغذ روغنی پوشانده و فیله های ماهی را طوری داخل آن بچینید که قسمت پوست آن زیر باشد.
مرحله سوم:
در ادامه سس خردل را روی ماهی ها بمالید و مخلوط گردو را روی آنها بریزید و با یک قاشق کمی فشار دهید تا منسجم شود.ماهی ها را برای یک تا دو ساعت در یخچال قرار دهید.
مرحله چهارم:
فر را با دمای 350 درجه روشن کرده و ماهی را برای 20 دقیقه داخل آن قرار دهید تا بپزد.بعد از اینکه ماهی پخت آن را از فر خارج کرده و با آب لیمو و سبزیجات دلخواه سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد ماهی و گردو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
ماهی و گردو را می توانید در وعده شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .