مواد لازم برای تهیه ماهی کنجدی :
- فیله ماهی :300 گرم
- شیر:2 قاشق غذاخوری
- سس خردل :2 قاشق غذاخوری
- کنجدخام :2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه ماهی کنجدی :
فیله ماهی را پاک کنید و بشویید.بعد فیله ها را خشک کنید.( بهتر است فیله ماهی از نوع شیر ماهی یا قباد باشد) شیر و سس خردل را با هم مخلوط کنید و فیله ها را داخل سس بغلطانید.
بعد فیله ها را در ظرف کنجد خام قرار دهید تا فیله ها به کنجد آغشته شوند. بعد آنها را تکان دهید تا اضافی کنجد ریخته شود. فر را از قبل با حرارت 220 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
سینی فر را چرب کنید و فیله ها را داخل سینی بچینید و آن را داخل فر قرار دهید تا به مدت 10 تا 12 دقیقه ماهی ها بپزند.
نکات تکمیلی در مورد ماهی کنجدی
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 12دقیقه میباشد .
ماهی کنجدی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .