روش پخت مربای سیب و زنجبیل
مربا زنجبیل و سیب، مربایی بسیار خوشمزه و خوش طعمی است.این مربا با توجه به سیب و زنجبیل دارای خواص زیادی است که مصرف درست آن بسیار سودمند خواهد بود. اگر شما هم مربای سیب و زنجبیل را امتحان نکردید حتما آن را تهیه کنید و از خوردنش لذت ببرید.
مواد لازم برای مربای زنجبیل و سیب :
- زنجبیل تازه :500 گرم
- سیب :500 گرم
- آب :5 لیوان
- شکر :5 لیوان
- جوهر لیمو یا آبلیمو :کمی
- چوب دارچین :1 تکه
تهیه مربای سیب و زنجبیل
طرز تهیه مربای سیب و زنجبیل:
مرحله اول:
برای درست کردن مربای سیب و زنجبیل خوشمزه و خانگی ابتدا زنجبیل را رنده درشت کرده و برای 30 دقیقه با 5 لیوان آب بپزید، در این فاصله سیب را پوست گرفته و به شکل حبه قند خرد کرده و یا قالب بزنید.
مرحله دوم:
بعد از نیم ساعت سیب خرد شده و شکر را به زنجبیل افزوده و اجازه دهید مواد مربا با هم پخته و غلیظ شود.
مرحله سوم:
بعد از اینکه مربا به غلظت رسید جوهر لیمو یا آب لیمو را افزوده و خوب مخلوط نمایید، بعد از چند جوش آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
بعد از اینکه مربای سیب و زنجبیل کاملا خنک شد آن را داخل شیشه مناسبی بریزید و درب آن را ببندید و در یخچال نگهداری نمایید.
نکات تکمیلی در مورد مربای سیب و زنجبیل
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .