طرز تهیه مربای موز خانگی :
در کنار لذیذ بودن مربای هویج، مربای آلبالو ، مربای به و بسیاری از مرباهای پرطرفدار و لذیذ ،مربای موز یک مربای فوق العاده خوشمزه و مفید است و بیشتر کودکان عاشق این مربا هستند و حتی به عنوان دسر هم استفاده می شود و برای اینکه بتوانید این مربای خوشمزه را تهیه کنید با پلاس وی همراه باشید.
مواد لازم مربای موز:
- موز :1.5 کیلوگرم
- شکر :1 کیلوگرم
- زعفران دم کرده :2 قاشق غذاخوری
- گلاب :2 قاشق غذاخوری
- خلال پسته :برای تزیین
- پودر هل :1/2 قاشق غذاخوری
- آبلیمو :4 قاشق غذاخوری
- آب : 1 لیتر
دستور پخت مربای موز:
مرحله اول :
برای درست کردن مربای موز ابتدا موز ها را برای اینکه زود سیاه نشود با چاقوی غیر فلزی برش های متوسط که نه خیلی نازک باشد و نه ضخیم بزنید و درون ظرفی قرار داده و با قاشق آبلیمو های تازه را روی موزهای برش زده شده می ریزیم و به خوبی آغشته می کنیم.
مرحله دوم:
شکر و آب را درون قابلمه ای ریخته و روی شعله با حرارت بالا قرار می دهیم تا به جوش بیاید و وقتی جوشید حرارت را کم میکنیم و اجازه می دهیم شیره به قوام مناسب برسد.
مرحله سوم:
وقتی به قوام مناسب رسید موزهای آغشته به آبلیمو را اضافه میکنیم و برای اینکه موزها له نشود آن را هم نزنید و وقتی موزها را 5 دقیقه درون ظرف قرار دادید نوبت اضافه کردن گلاب، زعفران دم کرده و پودر هل است.
مرحله چهارم :
2 دقیقه بعد از اضافه کردن گلاب، شعله را خاموش میکنیم و خلال پسته را روی مربا می ریزم و اجازه می دهیم تا مربا سرد شود و سپس وقتی مربا به خوبی سرد شد آن را درون ظرف شیشه ای ریخته و در جای خنک مانند یخچال نگهداری می کنیم.
نکات تهیه مربای موز:
- مربای موز ماندگاری کمتر به نسبت بقیه مرباها دارد و باید زود مصرف شود.
- برای اینکه مربا را به مدت طولانی نگهداری کنید باید از فریزر استفاده کنید.
- مربا را هم نزنید تا ظاهر مربا حفظ شود.
- اجازه دهید شربت به قوام کافی برسد و سپس موز ها را اضافه کنید.
- مقدار مواد اولیه را به تناسب می توانید کم و زیاد کنید.
نکات تکمیلی در مورد مربای موز
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .