مواد لازم برای مربای چغندر
- چغندر قرمز : 1 کیلو
- شکر : 1/5 کیلو
- گلاب و عرق بیدمشک : نصف استکان
- آبلیمو : 1 قاشق غذاخوری
- آب : 4 لیوان
طرز تهیه مربای چغندر
چغندرها را تمیز بشویید و در مقداری آب بپزید . بعد از اینکه پخته شدند آنها را پوست بگیرید و با قالب و یا به صورت حبه ای خرد کنید.
در این فاصله شکر و آب را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید و شهد غلیظ شود.
سپس چغندرها را به همراه یک استکان آب چغندر داخل شهد غلیظ شده بریزید و بعد از اینکه به همراه شهد 2 تا 3 بار جوش خوردند بید مشک ، آبلیمو و گلاب را اضافه کنید.
وقتی مربا قوام لازم را بدست آورد آن را از روی حرارت بردارید تا سرد شود. سپس در شیشه های تمیز و خشک بریزید و در یخچال قرار دهید.
نکات تکمیلی در مورد مربای چغندر
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
مربای چغندر را می توانید در وعده میان وعده - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 15 نفر مناسب میباشد .