مواد لازم مرغ با چاتنی آلو
- سینه مرغ بدون استخوان :4 عدد
- روغن زیتون:2 قاشق غذاخوری
- پیاز قرمز ریز خرد شده :½ یک پیاز متوسط
- فلفل قرمز ژالاپانو یا چیلی :½ یک فلفل
- آلوقرمز پوست کنده و خرد شده :4 عدد
- شکر قهوه ای:⅓ پیمانه
- سرکه سیب:2 قاشق غذاخوری
- پودر کاری :¾ قاشق چایخوری
- پودر زنجفیل : ¼ قاشق چایخوری
- نمک و فلفل :به میزان لازم
طرز تهیه مرغ با چاتنی آلو
ابتدا سینه مرغ را پاک کرده و پوست و استخوان آن را جدا کنید ، سپس آن را شسته و خوب خشک کنید.
در صورت تمایل سینه ها را خرد کنید تا زودتر بپزد ، سپس با یک قاشق روغن داغ خوب سرخ کنید تا طلایی و مغز پخت شود، کمی نمک و فلفل بزنید و از روی حرارت بردارید.
به صورت همزمان تابه ای را روی حرارت قرار داده و یک عدد پیاز خرد شده را با یک قاشق باقی مانده روغن زیتون سرخ کنید.
در ادامه فلفل چیلی را افزوده و تفت دهید، سپس بقیه مواد را بریزید و آب را هم اضافه نمایید و اجازه دهید آلو پخته و سس غلیظ شود.
مرغ های سرخ شده را در بشقاب بچینید و چاتنی آلویی را که آماده کرده اید روی آن بریزید و میل نمایید.
نکات تکمیلی در مورد مرغ با چاتنی آلو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
مرغ با چاتنی آلو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .