مواد لازم مرغ زنجبیلی بخار پز
- ران مرغ :4 عدد
- سس سویا :4 قاشق سوپ خوری
- آبلیمو :2 قاشق سوپ خوری
- پیازچه :به مقدار دلخواه
- زنجفیل :به مقدار دلخواه
طرز تهیه مرغ زنجبیلی بخار پز
ابتدا ران های مرغ را شسته و خشک کنید ، سپس با سس سویا ، آبلیمو ، زنجبیل و پیازچه مخلوط کرده و برای 15 دقیقه بخارپز کنید.
مرغ ها را دوباره در مخلوط پیازچه و سس سویا بغلطانید و برای 15 تا 20 دقیقه دیگر بخارپز نمایید.
مرغ های زنجبیلی آماه است ، آن ها را در ظرف سرو بچینید و با پیازچه و زنجبیل خرد شده تزیین کرده و میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد مرغ زنجبیلی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
مرغ زنجبیلی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .