مواد لازم نان زنجبیلی و هویج
- آرد گندم: ½ 1 پیمانه
- شکر :¾ پیمانه
- تخم مرغ :2 عدد
- وانیل :1 قاشق چای خوری
- آب هویج:1 پیمانه
- روغن مایع گیاهی : ⅓ پیمانه
- پودر زنجبیل : ¾ قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر:2 قاشق چای خوری
- نمک:½ قاشق چای خوری
- مغز گردو خردشده : ½ پیمانه
پخت نان زنجبیلی و هویج
طرز تهیه نان زنجبیلی و هویج
ابتدا آرد، بکینگ پودر، نمک و زنجبیل را در کاسه ای بریزید و مخلوط نمایید. در کاسه بزرگتری دو عدد تخم مرغ را بشکنید و با شکر مخلوط کنید.
سپس روغن و وانیل را افزوده و دوباره هم بزنید. حالا آب هویج را بریزید و مخلوط آرد را کم کم اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست و صاف شود.
در نهایت گردو را خرد کرده و اضافه کنید و کمی هم بزنید تا گردو در همه جای خمیر پخش شود.
قالب لوف را چرب کرده و خمیر را داخل آن بریزید و اجازه دهید تا نان زنجبیلی با دمای 175 درجه به مدت 45 الی55 دقیقه بپزد.
نان زنجبیلی و هویج خانگی
نکات تکمیلی در مورد نان زنجبیلی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
نان زنجبیلی را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .