مواد لازم برای نان مدیترانه ای
- آرد گندم :450 گرم
- پودر خمیر مایه :7 گرم
- پودر کاکوتی :2 قاشق مرباخوری
- نمک :یک قاشق مرباخوری
- شکر :½ قاشق مرباخوری
- روغن زیتون :یک قاشق مرباخوری + مقداری
نان مدیترانه ای خوشمزه
طرز تهیه نان مدیترانه ای
ابتدا همه مواد را داخل کاسه بزرگی بریزید و مخلوط نمایید سپس 250 میلی لیتر آب گرم را افزوده و مواد را با دست مخلوط کنید تا خمیر درست شود.
خمیر را برای 5 تا 6 دقیقه ورز دهید تا نرم و انعطاف پذیر شود سپس آن را به چهار قسمت مساوی برش زده و هر قسمت را با دست به شکل توپ درآورید.
روی یک سطح صاف کمی آرد بپاشید و خمیرها را با کمک وردنه باز کنید و آن ها را به شکل بیضی های 30سانتی متری درآورید.
سینی فر را چرب کرده و خمیر را داخل آن قرار دهید، سپس با کمک یک چنگال چند سوراخ روی خمیر ایجاد کنید.
سینی را داخل فر قرار دهید تا نان برای 5 دقیقه با دمای 200 درجه بپزد، سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر نان هم برای 5 دقیقه بپزد.
سپس از فر بیرون آورده و باقی خمیرها را هم به همین ترتیب آماده کرد و داخل فر بپزید.
نان مدیترانه ای با طعم فوق العاده
نکات تکمیلی در مورد نان مدیترانه ای
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .