آموزش خورش اسپناساک مازندرانی
خورش اسپناساک از خورش های اصیل سالم و خوشمزه مازندرانی می باشد که به دلیل وجود اسفناج در آن از ارزش غذایی بالایی برخوردار است . خورش اسپناساک را می توانید برای وعده شام و ناهار تهیه کنید و از طعم بی نظر آن لذت ببرید. طرز تهیه این خورش مقوی را در این بخش از آموزش آشپزی پلاس وی بخوانید.
مواد لازم خورش اسپناساک
مواد لازم | مقدار |
گوشت گوسفندی | 400 گرم |
اسفناج | 1 کیلوگرم |
سبزی تازه(جعفری٬گشنیز٬تره٬نعناع) | 300 گرم |
پیاز | 2 عدد |
هویج | 1 عدد |
سیر | 3 حبه |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
زردچوبه | به میزان لازمزردچوبه |
طرز تهیه خورش اسپناساک مازندرانی
مرحله اول :
ابتدا اسفناج ها را به همراه سبزی های دیگر پاک کرده و در آب بخیسانید تا گل و لای آن از بین برود. سپس آن ها را آبکش کنید و بگذارید تا آب اضافی آن ها از بین برود.
مرحله دوم:
سبزی های که آب آن ها از بین رفته را خرد کنید.
مرحله سوم:
پوست پیاز و سیرها را گرفته سپس آن ها را بشورید و با کمک یک چاقو پیاز را نگینی خرد کرده و سیر را نیز رنده کنید.
مرحله چهارم:
در یک قابلمه مناسب پیاز را با کمک روغن تفت دهید و سیر را نیز به آن اضافه کنید.
مرحله پنجم:
گوشت های خرد ده و تمیز را نیز به پیاز ها اضافه کنید و تفت دهید.
مرحله ششم :
ادویه ها را نیز که شامل فلفل سیاه و زردچوبه می شود را به گوشت اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. شما می توانید از دنبه نیز برای این غذا استفاده کنید.
مرحله هفتم :
اسفناج خرد شده را به گوشت اضافه کنید و روی آن نمک بریزید سپس حرارت گاز را بالا ببرید و اسفناج را با گوشت تفت دهید.
مرحله هشتم :
سبزی های معطر را که خرد کرده اید به گوشت اضافه کنید و تفت دهید سپس مقدار مناسبی آب روی مواد بریزید و بگذارید تا بجوشد و در ادامه گوشت بپزد.
مرحله نهم :
پس از گذشت دو ساعت از طبخ گوشت یک عدد هویج را شسته سپس پوست آن را بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید و به خورش اضافه کنید . شما می توانید هویج را از خورش حذف کنید. صبر کنید تا خورش به طور کامل جا بی افتد و حاضر شود . می توانید این خورش را هم با نان و هم برنج سرو کنید.