مواد لازم برای نان نارگیلی
- پودر خمیر مایه تازه :1 ق چ
- آب :2 /1 پیمانه آب
- شکر :6 /1 پیمانه شکر
- نمک:2 /1 ق چ نمک
- روغن مایع:4 /1 پیمانه روغن مایع
- تخم مرغ :2 عدد تخم مرغ
- آرد :2 پیمانه آرد
مواد میانی
- پودر نارگیل:1 پیمانه
- کره ذوب شده :3 ق س
- عسل:5 ق س
طرز تهیه نان نارگیلی
ابتدا آب ، خمیر مایه و یک قاشق شکر را در یک لیوان بریزید و مخلوط کنید سپس برای چند دقیقه کنار بگذارید تا خمیرمایه فعال شده و کف کند.
در این میان 2 عدد تخم مرغ را به همراه روغن، نمک و باقی شکر در ظرفی بریزید و با همزن برقی خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
در مرحله بعد خمیر مایه را افزوده و آرد را هم در چندین مرحله به مواد اضافه کنید تا خمیر درست شود.
خمیر را کمی ورز داده سپس داخل یک کیسه بگذارید و 2 ساعت به آن استراحت دهید تا ورآید.
بعد از اینکه حجم خمیر دوبرابر شد آن را کمی ورز دهید تا پف خمیر از بین رفته و کمی نرم شود.
حالا خمیر را دو قسمت کرده و هر کدام را به شکل گلوله درآورید و سپس با وردنه باز کنید. همه مواد میانی را با هم ترکیب کرده و داخل خمیرها قرار دهید.
لبه های خمیر را به داخل تا زده و آن را رول کنید همانند شکل. سپس اطراف و سر خمیر را مرتب کرده و داخل سینی فری که از قبل چرب کرده اید قرار دهید.
روی خمیر را بپوشانید و برای نیم ساعت دیگر به آن استراحت دهید تا ورآید. بعد از نیم ساعت روی خمیرها زرده تخم مرغ بمالید و کمی کنجد بپاشید.
سپس نان ها را برای نیم ساعت با دمای 180 درجه در فر بپزید.
نان نارگیلی خوش عطر و بو
نکات تکمیلی در مورد نان نارگیلی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
نان نارگیلی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .