مواد لازم برای ناگت برنج و گوشت
- برنج :1پیمانه
- تخم مرغ :2عدد
- پیاز :1عدد
- رب گوجه فرنگی :1قاشق سوپخوری
- سیر:1حبه
- نمک و فلفل :به میزان لازم
- آرد :به میزان لازم
- کره :به میزان لازم
- زعفران ساییده : نصف قاشق چایخوری
- گوشت چرخکرده :100گرم
طرز تهیه ناگت برنج و گوشت مخصوص کودکان
ابتدا برنج را با مقداری نمک بپزید ولی اجازه ندهید دم بکشد و آن را به شکل زنده بردارید.
برنج در یک سینی بکشید تا خنک شود، سپس آن را چرخ کرده و با یک عدد تخم مرغ مخلوط کنید.
نمک ، فلفل و زعفران را افزوده و خوب ورز دهید تا هنگام سرخ کردن وا نرود.
یک عدد تخم مرغ را بگذارید آبپز شود.
تابه ای را روی حرارت قرار داده و پیاز رنده شده را با مقداری کره تفت دهید تا سرخ شود.
در ادامه سیر رنده شده و گوشت چرخ کرده را با پیاز تفت دهید تا سرخ شده و رنگ گوشت قهوه ای شود.
در این مرحله سس گوجه را افزوده و تخم مرغ آب پز را روی مواد رنده کنید.
در آخر یک پیمانه آب بریزید و اجازه دهید مواد پخته و آبش خشک شود.
مقداری از خمیر برنجی را با دست برداشته و آن را ابتدا به شکل یک توپ در آورده و سپس آن را کمی باز کنید .
با یک قاشق مقداری از سس گوشت را وسط خمیر قرار داده و آن را بپوشانید تا مواد بیرون نریزد.
برای اینکه خمیر به دستتان نچسبد دستان خود را به آرد آغشته کنید.
تابه ای را روی حرارت قرار داده و کمی کره بریزید تا گرم شود ، سپس خمیر ها را داخل ان سرخ کنید.
در صورت تمایل میتوانید ابتدا آن ها را در آرد سوخاری بغلطانید و سپس سرخ نمایید.
ناگت های برنج را بعد از اینکه طلایی شدند از تابه خارج کرده و در ظرف مورد نظر بچینید و سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد ناگت برنج و گوشت
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
ناگت برنج و گوشت را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .