مواد لازم برای نرگسی با قارچ
- اسفناج تازه : 220 گرم
- تخم مرغ : 2 عدد
- قارچ بزرگ : 3 عدد
- پیاز خرد شده : ½ پیمانه
- روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری
- نمک و پودر فلفل سیاه :مقداری
طرز تهیه نرگسی با قارچ
قارچ ها را پس از شستن به صورت درشت و ضخیم خرد کنید.تا هنگام سرخ شدن کوچک نشوند.
اسفناج ها را هم بشویید و بعد از اینکه آبشان رفت به اندازه های 2 سانتی متری ببرید.
تابه ای نچسب را روی حرارت متوسط قرار دهید و مقداری روغن زیتون به آن اضافه کنید تا روغن داغ شود.سپس پیاز ها و قارچ های خرد شده را داخل آن تفت دهید.بعد از اینکه آب قارچ ها کشیده شد برگهای اسفناج را داخل تابه بریزید و به همراه پیاز و قارچ تفت داده شده به مدت یک تا دو دقیقه تفت دهید.
نمک و فلفل را هم داخل اسفناج ها بریزید و مخلوط را در سطح تابه پخش کنید.بعد تخم مرغ ها را روی آنها بشکنید و در ظرف را ببندید تا به مدت 3 تا 4 دقیقه تخم مرغ ها کاملا بسته شوند.
نکات تکمیلی در مورد نرگسی با قارچ
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
نرگسی با قارچ را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .