وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

نرگسی با قارچ | طرز تهیه “نرگسی با قارچ” غذای ساده و خوشمزه

نرگسی با قارچ | طرز تهیه “نرگسی با قارچ” غذای ساده و خوشمزه

در کمترین زمان و با مواد اولیه ای که همیشه در دسترس هستند، غذایی مقوی و سالم آماده کنید. طرز تهیه را در آشپزخانه پلاس وی ببینید.

مواد لازم برای نرگسی با قارچ

  •  اسفناج تازه : 220 گرم
  • تخم مرغ : 2 عدد
  • قارچ بزرگ : 3 عدد
  • پیاز خرد شده : ½ پیمانه
  • روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری
  • نمک و پودر فلفل سیاه :مقداری 
نرگسی

طرز تهیه نرگسی با قارچ

قارچ ها را پس از شستن به صورت درشت و ضخیم خرد کنید.تا هنگام سرخ شدن کوچک نشوند.

اسفناج ها را هم بشویید و بعد از اینکه آبشان رفت به اندازه های 2 سانتی متری ببرید.

تابه ای نچسب را روی حرارت متوسط قرار دهید و مقداری روغن زیتون به آن اضافه کنید تا روغن داغ شود.سپس پیاز ها و قارچ های خرد شده را داخل آن تفت دهید.بعد از اینکه آب قارچ ها کشیده شد برگهای اسفناج را داخل تابه بریزید و به همراه پیاز و قارچ تفت داده شده به مدت یک تا دو دقیقه تفت دهید.

نمک و فلفل را هم داخل اسفناج ها بریزید و مخلوط را در سطح تابه پخش کنید.بعد تخم مرغ ها را روی آنها بشکنید و در ظرف را ببندید تا به مدت 3 تا 4 دقیقه تخم مرغ ها کاملا بسته شوند.

نرگسی با قارچ

نکات تکمیلی در مورد نرگسی با قارچ

و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
نرگسی با قارچ را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع