مواد لازم نرگسی کدو
- آرد : 1 قاشق
- شیر :1/4 پیمانه
- تخم مرغ :3 عدد
- پیاز داغ : 5 قاشق
- کدو حلقه شده : 3 عدد
- نمک و فلفل و ادویه : به میزان لازم
طرز تهیه نرگسی کدو
کدوها را بشوید و بعد از خشک شدن با پوست به صورت حلقه ای برش بزنید و در روغن داغ شده سرخ کنید.
در یک تابه دیگر که فقط در حد چرب شدن کفش روغن ریخته شده کدو ها را میچینیم و پیاز داغ را لابه لای کدو ها میریزیم و بر روی حرارت کم قرار میدهیم تا 10 دقیقه ای بپزند.
در این فاصله تخم مرغ ها را در ظرفی بزنید و با آرد و شیر و نمک و ادویه جات دیگرمخلوط کنید و روی کدو ها بریزید تا خودش را بگیرد . نرگسی کدو آماده شده را داغ میل کنید.
نکات :از فلفل های رنگی برای تزیین روی غذا میشه استفاده کرد .
نکات تکمیلی در مورد نرگسی کدو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
نرگسی کدو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .