وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

نرگسی کدو | طرز تهیه “نرگسی کدو” با نکته مهم در پخت

نرگسی کدو | طرز تهیه “نرگسی کدو” با نکته مهم در پخت

“نرگسی کدو” از غذاهای رژیمی و همچنین ایرانی خوشمزه است که طرز تهیه آن را در این مطلب از آشپزخانه پلاس وی آموزش خواهیم داد.

مواد لازم نرگسی کدو

  • آرد : 1 قاشق
  • شیر :1/4 پیمانه
  • تخم مرغ :3 عدد
  • پیاز داغ : 5 قاشق
  • کدو حلقه شده : 3 عدد
  • نمک و فلفل و ادویه : به میزان لازم

 نرگسی 

طرز تهیه نرگسی کدو

کدوها را بشوید و بعد از خشک شدن با پوست به صورت حلقه ای برش بزنید و در روغن داغ شده  سرخ کنید.

در یک تابه دیگر که فقط در حد چرب شدن کفش روغن ریخته شده کدو ها را میچینیم و پیاز داغ را لابه لای کدو ها میریزیم و بر روی حرارت کم قرار میدهیم تا 10 دقیقه ای بپزند.

در این فاصله تخم مرغ ها را در ظرفی بزنید و با آرد و شیر و نمک و ادویه جات دیگرمخلوط کنید و  روی کدو ها بریزید تا خودش را بگیرد . نرگسی کدو آماده شده را داغ میل کنید.

نکات : 
از فلفل های رنگی برای تزیین روی غذا میشه استفاده کرد .

نرگسی کدو

نکات تکمیلی در مورد نرگسی کدو

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
نرگسی کدو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع