مواد لازم نودل اسفناج :
- خامه :100 گرم
- فلفل دلمه ای رنگی :100 گرم
- پنیر پیتزا : 1 بسته
- ژامبون گوشت یا مرغ :5 ورق
- نودل اسفناج :4 بقچه یا قسمت
- فلفل سیاه، آویشن و کره :به میزان لازم
طرز تهیه نودل اسفناج:
نودل را داخل یک پیمانه شیر بریزید و کمی فلفل و آویشن روی نودل ها بپاشید . سپس یک ظرف مخصوص فر را کمی چرب کنید و نودل را به مدت نیم ساعت در فر 180 درجه قرار دهید تا در زمان پخت شیر تبخیر شود.
نودلها را پس از پخت با یک کفگیر با احتیاط درظرف مورد نظر منتقل کنید تا بقچه ها از هم باز نشوند.سس ها و مابقی شیر را روی نودل ریخته و سرو کنید.
روش تهیه سس:
شیر و خامه را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود.فلفل دلمه ای را خلالی کنید و به شیر و خامه در حال جوشیدن اضافه کنید تا به همراه بقیه مواد بجوشد.
بعد از 3 دقیقه پنیر پیتزا را هم به بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید.حرارت را خاموش و تکه های کالباس را به آنها اضافه کنید .سس را پس از آماده کردن خیلی سریع سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد نودل اسفناج
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 5دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
نودل اسفناج را می توانید در وعده میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .