مواد لازم پاستای لاشریمپ:
- اسپاگتی:200 گرم
- میگو:100 گرم
- سس گوجه فرنگی :200 گرم
- پنیر گودا: به مقدارلازم
- نمک و فلفل: به مقدارلازم
طرز تهیه پاستای لاشریمپ :
ابتدا اسپاگتی را پخته و آبکشی کنید.
بعد میگوی پاک شده را داخل سس گوجه فرنگی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا میگو بپزد.
قبل ازاینکه سس سفت شود اسپاگتی را به همراه مقداری نمک و فلفل داخل سس بریزید .
هنگام کشیدن غذا ، مقداری پنیر برای تزیین روی آن بریزید و بعد اسپاگتی را سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد پاستا لاشریمپ
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
پاستا لاشریمپ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .