مواد لازم برای پاستا کامامبر
پنیر کامامبر 250 گرم
سیر 2 حبه
رزماری تازه یک شاخه
روغن زیتون به مقدار لازم
پنیر پارمزان 100 گرم
اسفناج تازه 150 گرم
اسپاگتی لوله ای 400 گرم
نمک دریایی به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
آویشن به مقدار لازم
طرز تهیه پاستا کامامبر
فر را روی دمای 180درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت قرار داده و پنیر را باز کرده و آماده بگذارید. سیرها را پوست کنده و رنده کنید. برگ های رزماری را از شاخه جدا کنید و بشویید. سیرها را روی پنیر باز شده همراه با برگ های رزماری ریخته و مقداری روغن زیتون به پنیر اضافه کنید و با انگشت کمی آن ها را هم بزنید و سپس پنیر پارمزان را روی آن رنده کنید.
پنیر درست شده را به مدت 25دقیقه درون سینی فر گذاشته تا کاملا طلایی و ذوب شود و در این حین پاستا را آماده کنید. یک قابلمه متوسط را آب کرده و یک پیمانه نمک را همراه با روغن زیتون درون آن بریزید و پس از این که به نقطه جوش رسید پاستا را درون آن ریخته و به مدت 10 دقیقه بگذارید تا کاملا نرم شود. برگ های اسفناج را همراه با پاستا درون آب جوش قرار داده تا اسفناج ها هم نرم و پخته شوند. سپس هر دوی آن ها را چک کرده و اگر به میزان لازم نرم شده بود آن را آبکش کنید. وقت آن رسیده پنیری را که درست کرده اید از درون فر بیرون آورده و برای سرو آماده کنید.
نکات تکمیلی در مورد پاستا کامامبر
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
پاستا کامامبر را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .