شیوه درست کردن پاستا گوجه زیتون و اسفناج با طعمی دلچسب
پاستا گوجه زیتون و اسفناج یک پاستا متفاوت با طعمی بسیار لذیذ و دلچسب است.این پاستا برای کسانی که گیاهخوارند هم غذای مناسبی است و درزمان کوتاهی پخته و آماده میشود.اگر شما هم جزوه کسانی هستیدکه اهل تست کردن انواع طعم ها می باشند به شما پیشنهاد میکنیم این طعم خوشمزه پاستا گیاهی را هم امتحان کنید.
مواد لازم برای پاستا گوجه زیتون و اسفناج
- پاستا نپخته طرح دار:( حدود دو فنجان ) 225 گرم
- روغن زیتون :2 قاشق چای خوری
- فلفل قرمز خرد شده :یک چهارم قاشق چای خوری
- سیر :2 حبه بزرگ که ریز خرد شده باشند
- گوجه فرنگی انگوری :دو فنجان ، از وسط به دو نیم تقسیم شده باشند
- آب سبزیجات:یک دوم فنجان (با قرار دادن مقداری سبزیجات در آب و جوشاندن آن بدست می آید)
- نمک:یک چهارم قاشق چای خوری
- فلفل سیاه :یک چهارم قاشق چای خوری
- زیتون :10 عدد، بدون هسته و درشت خرد شده
- اسفناج :4 فنجان اسفناج
- ریحان خرد شده:یک چهارم فنجان
- پنیر پارمسان خرد شده:28 گرم (حدود یک چهارم فنجان)
طرز تهیه پاستا گوجه زیتون و اسفناج
مرحله اول:
ابتدا پاستا را در آب جوش بریزید و طبق دستور روی بسته آن را بپزید و آبکش کنید. نصف لیوان از آب پاستا را جدا کرده و کنار بگذارید.
مرحله دوم:
تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن بریزید، سیر را خرد کرده و در روغن سرخ کنید. فلفل قرمز را خرد کرده و به تابه بیافزایید.
گوجه فرنگی ها را از وسط برش زده و به تابه اضافه کنید و تفت دهید، در ادامه زیتون ، آب سبزیجات و فلفل سیاه را بریزید و همه مواد را با هم مخلوط کنید.
مرحله سوم:
پاستا و آب پاستا را اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد، سپس اسفناج و ریحان را اضافه کنید و بگذارید کمی بپزد. بعد از این که آب غذا کشیده شد و به غلظت رسید آن را در ظرف پذیرایی بکشید و پنیر پارمسان را روی آن بپاشید.
نکات تکمیلی در مورد پاستا گوجه زیتون و اسفناج
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
پاستا گوجه زیتون و اسفناج را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .