مواد لازم برای پای چیکن باربیکیو
- 225 گرم:سیب زمینی شیرین نگینی خرد شده
- ¼ قاشق چایخوری:نمک
- نصف پیمانه:هویج خرد شده
- 600 گرم:سینه مرغ بدون استخوان، نگینی خرد شده
- دو قاشق چایخوری:روغن زیتون
- نصف پیمانه: پیاز خرد شده
- نصف پیمانه: کرفس خرد شده
- 225 گرم:قارچ خرد شده
- 2/3 پیمانه:سس باربیکیو
- 400 گرم:خمیر آماده پای
- یک عدد:تخم مرغ
- یک قاشق غذاخوری:آب
طرز تهیه پای چیکن باربیکیو
ابتدا سیب زمینی و هویج را با مقداری نمک و آب بپزید. سپس آبکش کنید.در این فاصله سینه مرغ را خرد کرده و داخل روغن سرخ کنید.
پیاز را خرد کرده و در تابه دیگر تفت دهید. قارچ را افزوده و کرفس را هم بریزید و 10 دقیقه تفت دهید.سبزیجات را روی مرغ بریزید ، سپس هویج ، سیب زمینی و سس باربیکیو را افزوده و چند دقیقه با هم بپزید.
در این فاصله روی یک سطح صاف کمی آرد بپاشید و خمیر پای را روی آن باز کنید. سپس آن را به شکل نواری مساوی و باریک برش بزنید.مواد را در ظرف های سفالی بریزید و روی آن را با نوار های خمیری بپوشانید.
تخم مرغ را در یک کاسه کوچک بشکنید و یک قاشق آب بریزید و هم بزنید.به کمک یک قلمو تخم مرغ را روی خمیر بمالید و آن ها را در فر بگذارید تا برای 15 تا 20 دقیقه پخته و برشته شود.
بعد از اینکه سطح خمیر طلایی شد از داخل فر خارج کرده و سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد پای چیکن باربیکیو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
پای چیکن باربیکیو را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .