مواد لازم برای پلا سر تره
- سبزی تازه:شوید, گشنیز، جعفری، تره، اسفناج ، ترشک ، برگ گزنه :2 کیلو
- پیاز بزرگ :یک بته
- سیر:3 تا 4 بته
- تخم مرغ:3 تا 4 عدد
- گوجه فرنگی متوسط:2 تا 3 عدد
- فلفل، نمک و زردچوبه:به اندازه کافی
- روغن:به مقدار کافی
طرز تهیه پلا سر تره
سبزی ها را پس از تمیز کردن و شستن داخل آبکشی بریزید تا آب اضافه آن گرفته شود.
سپس به صورت ریز خرد کنید.
داخل قابلمه ای یک و نیم لیوان آب میریزیم و گوجه فرنگی ها را بعد از پوست کندن به همراه سبزی ، پیاز و سیر خرد شده ، داخل آن بریزید و بر روی حرارت قرار دهیدتا آب به جوش بیاید.
بعد به آنها نمک و زردچوبه هم اضافه کنید و در قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید تا به مدت 40 دقیقه ، آب داخل قابلمه کاملا جذب گوجه ها شود.
مقداری روغن داخل قابلمه بریزید و گوجه ها را تفت دهید.
بعد تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و هم بزنید ، سپس روی گوجه ها بریزید و به اندازه دلخواهتان فلفل به خورش اضافه کنید.
در قابلمه را ببندید تا به مدت 10 دقیقه تخم مرغ ها بسته شوند و پلاسرتره آماده شود.
پلاسرتره را در کنار کباب ، ماهی و یا مرغ و با برنج و یا نان و ماست سرو کنید .
نکات تکمیلی در مورد پلا سر تره
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
پلا سر تره را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .