مواد لازم برای پلو عربی
- برنج:2 فنجان
- شکر:30 گرم
- جعفری ساطوری شده:قدری
- برگ مریم گلی:قدری
- گوشت گوسفند:250 گرم
- کشمش:60 گرم
- بادام:60 گرم
- آب گوشت:4 فنجان
- فلفل سیاه:1 قاشق مرباخوری
- فلفل هندی:1 قاشق مرباخوری
- ادویه:نصف قاشق مرباخوری
- پیاز:3 عدد
طرز تهیه پلو عربی
قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید و پیه گوسفند را داخل آن ذوب کنید و گوشت را داخل آن سرخ کنید .
گوشت سرخ شده را از داخل قابلمه بیرون بیاورید و پیاز را داخل همان روغن کمی تفت دهید .
برنج شسته شده و مغز بادام را به پیاز اضافه کنید و 5 دقیقه ای تفت دهید و مدام هم بزنید.
سپس گوجه فرنگی ، کشمش و ادویه جات گفته شده را به همراه مقداری آب به مخلوط بالا اضافه کنید و مدام هم بزنید.
وقتی آب به جوش آمد و جذب بقیه مواد شد گوشت سرخ شده را به همراه جعفری خرد شده و مقداری مریم گلی به آن اضافه کنید و در یک محل گرم به مدت 20 دقیقه قرار دهید.
نکات تکمیلی در مورد پلو عربی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
پلو عربی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .