مواد لازم پودینگ شکلات فندقی
- خامه 800 گرم
- خامه زده شده برای سرو
- فندق بو داده شده برای سرو
- نوتلا (شکلات فندقی) 500 گرم
- آب جوش 1 قاشق مرباخوری
- پودر ژلاتین ½2 قاشق مرباخوری
- پودر کاکائو برای تزیین در زمان سرو
طرز تهیه پودینگ شکلات فندقی
یکی از خوشمزه ترین دسرها پودینگ است که ریشه ای فرانسوی دارد و به روش های مختلف درست میشود، در اینجا قصد داریم پودینگ شکلات فندقی را آموزش دهیم.
ابتدا پودر ژلاتین را داخل آب جوش ریخته و روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا حل شود.
حالا تابه ای را روی حرارت ملایم قرار داده و خامه و نوتلا را با هم مخلوط کرده و 5 دقیقه هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
ژلاتین آب شده را به نوتلا افزوده و خوب هم بزنید.
مواد را داخل ظرف های دسر ریخته داخل یخچال بگذارید تا خودش را ببندد، بهتر است 5 تا 6 ساعت زمان دهید تا پودینگ خوب بسته شود.
میتوانید قبل از سرو پودینگ را با فندق و پودر کاکائو تزیین کرده و میل نمایید.
نکات تکمیلی در مورد پودینگ شکلات
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
پودینگ شکلات را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .