مواد لازم پودینگ هلو :
- هلو :6 عدد
- موز :2 عدد
- شیر :یک لیتر(4 لیوان)
- پودر کاسترد:2 قاشق غذاخوری
- شکر :2 قاشق غذاخوری
- پودر دسر هلو :2 بسته
پودینگ هلو خوشمزه و خوش رنگ
طرز تهیه پودینگ هلو :
یکی از هلو ها را نگه دارید و بقیه هلو را از وسط نصف کنید و هسته وسط آن را در بیاورید و با مقدار خیلی کمی آب داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت کم قرار دهید تا بجوشد و کمی بپزد.
بعد از کمی پخته شدن هلو ، آنها را داخل ظرفی مناسب نزدیک هم بچینید و کف ظرف را پر کنید.
در قابلمه دیگری پودر دسر هلو را با 2 لیوان شیر مخلوط کنید و کاملا هم بزنید تا پودر حل شود.
بعد روی حرارت قرار دهید تا مواد کاملا با هم حل شوند و نیازی به جوشیده شدن نیست فقط با هم حل شوند و کمی حرارت ببینند.
سپس ترکیب پودر هلو را روی هلو ها بریزید و صبر کنید تا بخار آن از بین برود و خنک شود.
بعد ظرف حاوی پودینگ را داخل یخچال به مدت 2 ساعت قرار دهید تا خودش را بگیرد و سفت شود.
در این فاصله لایه بعدی پودینگ را آماده کنید و داخل قابلمه ای پودر کسترد را با دو قاشق غذاخوری شکر و 2 لیوان شیر و نیز یک عدد از مور حلقه ای خرد شده را بریزید و روی حرارت قرار دهید و خوب هم بزنید تا کسترد حل شود و ته نگیرد.
حتما تا به نقطه جوش رسیدن دسر، آن را مدام هم بزنید. وقتی دسر کمی غلیظ شد آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا خنک شود.
بعد روی لایه دوم پودینگ هلو بریزید. مجددا دسر را به مدت یک ساعت و نیم داخل یخچال قرار دهید و بعدبا میوهایی که کنار گذاشتید روی دسر را به ظرافت تزیین کنید.
پودینگ هلو خانگی
نکات تکمیلی در مورد پودینگ هلو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
پودینگ هلو را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .