مواد لازم پوره به
- به:1 کیلو گرم
- کره:50 گرم
- شیر:نصف پیمانه
- شکر:2 تا 3 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه پوره به
به را پس از شستن پوست بگیرید و چهار قاچ کنید و تخم های وسطش را بگیرد و ریز خرد کنید.
بعد ترجیحا در قابلمه مسی بریزید و به همراه شکر و یک لیوان آب روی حرارت ملایم قرار دهید تا به مدت 1 تا 2 ساعت بپزد.
بعد از پخته شدن و نرم شدن به ، آن ها را از روی حرارت بردارید و در غذا ساز بریزید تا پوره ای شکل شوند.
سپس دوباره پوره ها را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید و کم کم به آن شیر اضافه کنید تا شیر در اثر حرارت جذب پوره شود
در مرحله آخر هم کره را اضافه کنید و پوره را سروکنید.
نکات تکمیلی در مورد پوره به
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
پوره به را می توانید در وعده میان وعده - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .