مواد لازم برای پپروناتا
- فلفل دلمه ای سبز:2 عدد خلالی شده
- فلفل دلمه ای قرمز :2 عدد خلالی شده
- فلفل دلمه ای زرد :2 عدد خلالی شده
- پیاز بزرگ :یک عدد خلالی شده
- سیر :3 حبه ورقه ورقه
- پودر آویشن :یک دوم قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی :4 عدد، نگینی
- ریحان تازه :5 یا 6 ساقه
- روغن مایع :یک چهارم پیمانه
- آب لیموترش :به میزان لازم
- نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم
پپروناتا
طرز تهیه پپروناتا
تابه ای متوسط انتخاب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید. مقداری روغن داخل آن بریزید و بگذارید تا روغن داغ شود.سپس پیاز را داخل آن بریزید و سه دقیقه تفت دهید تا پیاز نرم شود.
بعد فلفل های خلالی شده را به پیازدر حال تفت اضافه کنید و 4 تا5 دقیقه دیگر تفت دهید،بعد از این تایم سیر را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید. به سبزیجات کمی نمک و آویشن اضافه کنید.
سپس گوجه فرنگی را به بقیه مواد اضافه کنید و حرارت را بالا ببرید و اجازه دهید همه مواد 2 تا 3 دقیقه دیگر بپزند.
بعد حرارت را خاموش کنید و ریحان خرد شده را داخل سبزیجات پخته شده بریزید.
نمک و فلفل غذا را بچشید و در صورت تمایل مقداری آب لیموترش به آن اضافه کنید.
پیروناتا را میتوانید در کنار مرغ، ماهی و یا روی نان یا کلا به تنهایی سرو کنید.
تهیه پپروناتا
نکات تکمیلی در مورد پپروناتا
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
پپروناتا را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .