مواد لازم برای پیتزا بروشتا
- گوجه رسیده :5 عدد خرد شده
- نان فرانسوی :یک عدد
- پستو ریحان :2 قاشق غذاخوری
- پنیر موتزارلا رنده شده :300 گرم
- روغن زیتون :مقداری
پیتزا بروشتا
طرز تهیه پیتزا بروشتا
گوجه ها را خرد کنید و با ریحان مخلوط کنید و روی حرارت 10 دقیقه تفت دهید.
کف سینی فر را با روغن زیتون چرب کنید.نان فرانسوی را از عرض برش بزنید و درون سینی بچینید.
سپس از سس گوجه و پستو تفت داده شده روی نان بریزد و روی سس را با پنیر موتزالا بپوشانید و پیتزا را داخل فر بگذارید تا پنیر کاملا آب شده و طلایی رنگ شود .
پخت خانگی پیتزا بروشتا
نکات تکمیلی در مورد پیتزا بروشتا
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 5دقیقه میباشد .
پیتزا بروشتا را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .